Rochie Eveline albastra


   |  recenzii
229 lei    La cos

Detalii produs

AR031ALBASTRU

Pentru o seara speciala, alege mereu o rochie speciala. Eleganta, dintr-un material de calitate, intr-o culoare puternica si care sa te reprezinte 100%. Daca iesi cu fetele la un cocktail intr-un bar classy sau la discoteca, alege aceasta rochie de seara midi, de un albastru electric care atrage priviri, cu maneci scurte si rascroiala rotunda. In plus, te vei putea bucura si de o accesorizare ad-hoc a acestei rochii de seara elegante. Cum? Pentru ca prezinta un model fermecator de broderie neagra florala aplicat in partea de fata a creatiei. In plus, in zona decolteului exista o portiune trasnparenta care iti poate conferi si mai mult mister si feminitate. De asemenea, poarta rochia la petreceri, aniversari, nunti, ocazii formale si unde mai vrei tu. Atata tot ca va trebui sa o porti odata cu lasarea serii altfel ai putea fi in afara contextului pentru care a fost creata.

  • culoare: Albastru

  • rochie eleganta de seara

  • cu broderie neagra

  • decolteul rotund

  • manecile scurte

  • lungimea rochiei: 100 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Eveline albastra face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Eveline albastra va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Eveline albastra este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Lara beige cu buline si dungi negre 9899 Lei

Rochie din voal cu un croi drept si volanase - Lady Pandora 17999 Lei

Rochie Brynley Multicolour 11175 Lei

Bluza Vanessa verde cu imprimeu multicolor si curea in talie 10139 Lei

Rochie bej cu tul de seara 229 Lei

Rochie lunga de seara Dylan bordo 399 Lei

Rochie Ariela neagra cu perlute metalice pe maneci 43999 Lei

Rochie DyFashion lime cu pene la maneci 32399 Lei

Rochie Eleni neagra 145 Lei

Rochie Karina verde in clos cu broderie 239 Lei