Rochie Eveline rosie


   |  recenzii
229 lei    La cos

Detalii produs

AR031ROSU

Pentru o seara speciala, alege mereu o rochie speciala. Eleganta, dintr-un material de calitate, intr-o culoare puternica si care sa te reprezinte 100%. Daca iesi cu fetele la un cocktail intr-un bar classy sau la club, alege aceasta rochie de seara midi, cu maneci scurte si rascroiala rotunda. In plus, te vei putea bucura si de o accesorizare ad-hoc a acestei rochii de seara elegante. Cum? Pentru ca prezinta un model fermecator de broderie neagra florala aplicat in partea de fata a creatiei. In plus, in zona decolteului exista o portiune trasnparenta care iti poate conferi si mai mult mister si feminitate. De asemenea, poarta rochia la petreceri, aniversari, nunti, ocazii formale si unde mai vrei tu. Atata tot ca va trebui sa o porti odata cu lasarea serii altfel ai putea fi in afara contextului pentru care a fost creata.

  • culoare: Rosu

  • rochie eleganta de seara

  • cu broderie neagra

  • decolteul rotund

  • manecile scurte

  • lungimea rochiei: 100 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Eveline rosie face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Eveline rosie va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Eveline rosie este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Pantaloni Elly gri in carouri 51 Lei

Rochie MBG albastra cu imprimeuri bej 35999 Lei

Rochie Laura neagra din lurex cu strasuri si pene in talie 52999 Lei

Rochie din lycra midi in clos cu elastic in talie cu imprimeu abstract - StarShinerS 18999 Lei

Rochie Elli bleu cu imprimeuri florale 13599 Lei

Rochie Emma alba cu maneci trei sferturi tip clopot si imprimeu floral 10269 Lei

Rochie Bianca verde cu voal 279 Lei

Rochie Dark Blue Edition 105 Lei

Rochie Susana traditionala albastra 199 Lei

Rochie din material subtire neagra scurta in clos cu umeri goi - Artista 24999 Lei