Rochie Gelsey Bordo


   |  recenzii
126.75 lei    La cos

Detalii produs

DO1433BORDO

Daca pentru tine rochiile midi sunt cele mai bune prietene si daca esti indragostita de culoarea visiniu, atunci imbratiseaza aceasta rochie de seara bordo, pe corp, cu o lungime pana deasupra genunchilor. Poti zice multe despre aceasta creatie minunata, dar nu si ca este monotona. Materialul fin si delicat urmareste atent fiecare forma a corpului, creand o armonie in cazul oricarui tip de silueta.

Detaliile delicate de dantela si transparentele in aceeasi nuanta deosebita sunt seducatoare si amplasate exact unde trebuie. Asa se face ca zona umerilor si a decolteului este scoasa in evidenta cu brio, reusind sa transmita mister si siguranta de sine. Iar un barbat care vede ca o femeie este increzatoare, se indragoseste imediat de ea.

Culoarea visiniu este puternica si senzuala iar manecutele transparente si rascroiala rotunda de la gat te ajuta sa fii eleganta si totusi sexy, fara a fi ridicola.

  • culoare: Bordo

  • rochie elegatna de seara

  • cu insertii din dantela brodata

  • manecile scurte

  • decolteul rotund

  • inchidere prin fermoar in partea din spate

  • lungimea rochiei: 100 centimetri

Material: Poliester si Elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Gelsey Bordo face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Gelsey Bordo va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XL XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Gelsey Bordo este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Fiona neagra cu imprimeu floral maro si verde 33999 Lei

Rochie din voal midi in clos cu elastic in talie si imprimeu floral - StarShinerS 24999 Lei

Rochie Kara alba cu imprimeuri bleu si bej 22749 Lei

Palton Mara alb-negru carouri 22199 Lei

Rochie Talia bleumarin cu imprimeuri 17925 Lei

Rochie Red Rebeca 99 Lei

Rochie XXL Swing Pink 8175 Lei

Rochie MBG roz cu imprimeu pe maneci 20099 Lei

Rochie MBG verde cu maneci trei sferturi si paiete brodate 39499 Lei

Rochie MBG rosie clos cu volan pe bust 28999 Lei