Rochie Gold Necklace


   |  recenzii
159 lei    La cos

Detalii produs

LL1117G

Rochia de ocazie gri este probabil una dintre cele mai rafinate tinute ce poate fi purtata la o sumedenie de evenimente diverse. Este surprinzatoare prin insasi modelul ei care nu este simplu deloc. Culoarea gri este clasica, la fel ca si negrul sau rosul, dar este evidentiata tare frumos de detaliile florale brodate pe intreaga rochie.

Are maneci scurte, este de tip bodycon, de lungime medie si prezinta un guler tare frumos in zona gatului. Nu este deloc simpla si tocmai datorita accesorizarii sale cu paiete iese in evidenta tare frumos si confera un aer pretios tinutei gri. Aceasta rochie gri minunata are un model floral superb ce poate fi observat atat de aproape, cat si de la departare, dar gulerul din strasuri si paiete nude este un detaliu ce transforma cu totul intreaga rochie.

Unicitatea acestei rochii de ocazie o face vitala oricarei petreceri cu eticheta sau unui eveniment formal de tip office ori unei conferinte speciale. De asemenea, frumusetea rochiei gri de ocazie o pune pe lista de tinute fancy si glam potrivite pentru o petrecere eleganta la care toata lumea imbraca ceea ce are mai scump si mai rafinat din garderoba.

  • culoare: Gri

  • rochie eleganta de seara

  • colier deosebit in zona gatului

  • manecile scurte

  • lungimea rochiei: 91 centimetri

Rochie Gold Necklace face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Gold Necklace va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL 3XL(46)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Gold Necklace este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie StarShinerS roz pudra cu insertii de imprimeu floral unic eleganta in clos 25649 Lei

Salopeta din catifea si dantela neagra eleganta 149 Lei

Rochie Angie Navy 139 Lei

Rochie Mara albastra cu broderie florala 29399 Lei

Rochie Ariela rosie cu broderie la bust si capa 32999 Lei

Palton Moze maro cu doua randuri de nasturi 57999 Lei

Rochie din stofa scurta cu un croi drept si imprimeu floral unic - StarShinerS 12999 Lei

Rochie din lurex albastra tip creion cu pliuri in zona taliei - Lady Pandora 12999 Lei

Rochie Sorina bleumarin cu volan plisat la baza 30599 Lei

Rochie Livia bleumarin cu aplicatie florala 22999 Lei