Rochie Green Bolero


   |  recenzii
209 lei    La cos

Detalii produs

VL1679VERDE

Ce zici de o rochie integral din dantela delicata ce are si un bolero fin din aceeasi culoare pe deasupra? Nu te gandi ca ascunde prea mult vederii. Este o rochie perfecta ce se preteaza femeilor cu un stil vestimentar elegant. Aceasta creatie fabuloasa este perfecta pentru doamnele si domnisoarele cu un bust mare deoarece acopera subtil partea superioara a corpului atragand atentia in partea inferioara a acestuia.

Iar daca esti o marime mai mare sau nu iti plac bratele tale, atunci aceasta rochie de seara este si mai potrivita pentru tine. Asta pentru ca acopera partial si bratele pe care vrei sa le ascunzi din anumite motive. Daca partea superioara este definita de maneci scurte din dantela, decolteu in forma de V si mantie fina verde ce cade vaporos pe umeri si pe spate, fusta acestei rochii de seara este pe corp, de tip creion, venind putin peste genunchi si avand detalii de dantela chiar si spre poalele acesteia care lasa putin la vedere pielea.

Dantela isi face efectul in cazul acestei tinute fiind partea cea mai atragatoare a rochiei, insa boleroul fin de pe umeri isi are rolul sau in cazul in care este racoare sau vrei sa te simti protejata de priviri curioase. Este o tinuta stilata si rafinata destinata mai ales doamnelor si domnisoarelor elegante ce pun pret pe fashion.

  • culoare: Verde

  • rochie eleganta de seara, rochie de ocazie

  • cu bolero

  • confectionata din dantela

  • decolteul in V

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 104 centimetri

Material: Poliester si Elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Green Bolero face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Green Bolero va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Green Bolero este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Sore bej din tricot reiat 22999 Lei

Rochie Jane de seara cu imprimeuri florale 11175 Lei

Rochie Andra in doua culori verde si negru 179 Lei

Rochie Famous Style 155 Lei

Bluza Madison gri din dantela cu maneci trei sferturi 11699 Lei

Rochie din stofa elastica midi in clos cu maneci bufante - StarShinerS 16999 Lei

Compleu Leonard Collection din doua piese turcoaz si negru cu insertii din fir stralucitor 45099 Lei

Rochie Gipsy Style 149 Lei

Sacou MBG bej cu carouri 14849 Lei

Rochie Ana roz cu strasuri negre si curea in talie 60449 Lei