Rochie Green Refinement


   |  recenzii
289 lei    La cos

Detalii produs

RT0232V

Rochiile lungi vor avantaja mereu femeile frumoase si pline de viata. Insa, trebuie avuta in considerare si culoarea potrivita pentru fiecare domnisoara si doamna in parte. Acest lucru se face avand in vedere culoarea pielii femeii si nuanta parului acesteia. Iar pentru brunete, roscate sau blonde, nimic nu se potriveste mai bine decat o rochie de seara lunga, intr-o nuanta diafana de verde.

Irizatiile pastelate ale rochiei lungi verzi sunt spectaculoase. Rochia prezinta o fusta lunga din mai tul, o talie marcata din acelasi material de calitate si un top frumos ornamentat cu bretele mari si decolteu rotund. Aceasta rochie prezinta un top valoros, in culoarea verde, cu broderie florala atent incrustata si cu mici perlute albe delicate prinse in cele mai dragute moduri de corsajul rochiei de seara.

O rochie de seara lunga intr-o nuanta atat de frumoasa de verde si accesorizata atat de bogat nu poate lipsi din dressingul tau cu rochii de ocazie.

  • culoare: Verde

  • lungimea rochiei: 153 centimetri

Material: 97% Poliester; 3% Lycra

Rochie Green Refinement face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Green Refinement va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Green Refinement este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Beverly Beige 549 Lei

Rochie Olivia White 13425 Lei

Rochie Alexia alba de vara cu imprimeuri 11925 Lei

Rochie cu imprimeuri Ingrid alb bleu 69 Lei

Rochie roz cu pliuri mari pe fusta si paiete la bust 35999 Lei

Rochie Eliada bleumarin cu peplum si dantela 179 Lei

Compleu Serena format din doua piese 189 Lei

Camasa Simo bej cu animal print 13999 Lei

Rochie Moze verde fistic cu fronseu si umeri goi 30239 Lei

Rochie Minerva verde din bumbac accesorizata cu o curea in talie 17859 Lei