Rochie grena de seara accesorizata


   |  recenzii
149 lei    La cos

Detalii produs

AR344GRENA

Rochia grena in stil parizian este mai mult decat superba. Detaliile ei, pe langa culoarea bogata si fermecatoare, pot fi placute de orice femeie cu bun gust. Asadar, rochia este grena, scurta, plisata si voluminoasa in partea de jos. In zona bustului si taliei este usor cambrata, dar urmareste foarte frumos toate liniile corpului.

Manecile sale sunt lungi si se termina cu volanase feminine si cu un alt strat de material fin cu imprimeu floral. Asemenea este si accesoriul de tip esarfa scurta de la gat, prins intr-un stil lejer. De fapt, aceasta esarfa cu stil floral poate fi prinsa in mai multe feluri, in functie de dorintele purtatoarei. Rascroiala este la baza gatului si evidentiata de aceasta esarfa delicata.

Fusta rochiei de seara si de zi prezinta pliuri lejere atunci cand este imbracata, dand volum in partea de jos sau acoperind subtil ce se doreste ascuns vederii. Rochia poate fi purtata si la birou, pentru un stil moderm, dar si la diferite alte ocazii din zi si din noapte.

  • culoare: Grena

  • rochie de seara

  • cu fusta in clos

  • manecile lungi, evazate

  • accesorizata in zona gatului

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 90 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie grena de seara accesorizata face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie grena de seara accesorizata va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie grena de seara accesorizata este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Palton Adina gri cu imprimeu romb 43999 Lei

Rochie din dantela roz prafuit midi cu un croi mulat si umeri goi - StarShinerS 29999 Lei

Rochie Clara bej din tricot reiat cu nasturi decorativi 17999 Lei

Rochie din material subtire midi cu un croi mulat si accesoriu tip curea - PrettyGirl 35999 Lei

Rochie Harlie Pink 149 Lei

Rochie de seara Amna verde smarald petrecuta 419 Lei

Rochie Eliada albastra petrecuta 109 Lei

Rochie Ina roz prafuit cu model ajurat si spatele gol 10399 Lei

Rochie De Ocazie Black Odor 109 Lei

Tricou galben LaDonna by Catalin Botezatu cu volanase 7699 Lei