Rochie Grena Dots


   |  recenzii
129 lei    La cos

Detalii produs

LL17395

Buline pentru o fata vesela si dragalasa. Si chiar daca pare un imprimeu prea copilaresc pentru unele femei, oricine poate purta o astfel de rochie cu buline mari daca este accesorizata cum trebuie. Culoarea este tare draguta si vine bine oricarei doamne si domnisoare ce isi doreste sa se etaleze la o petrecere imbracata asa.

Este o tinuta colorata si delicata care poate fi purtata la fel de bine si de blonde si de brunete sau de roscate. Imprimeul cu buline este vesel, manecile rochiei sunt trei sferturi, rascroiala este simpla, la baza gatului, iar lungimea acestei rochii de ocazie este potrivita pentru orice varsta, deoarece nu este nici prea scurta, nici prea lunga.

O rochie draguta cu buline precum este aceasta arata spectaculos purtata cu o pereche de sandale cu platforma, o pereche de pantofi nude sau chiar cu balerini, pentru o plimbare prin oras. De asemenea, pentru un plus de senzatie, poti accesoriza rochia magenta cu buline la un colier multicolor supradimensionat.

  • culoare: Grena

  • rochie eleganta de seara

  • cu fusta in clos

  • model cu buline

  • manecile trei sferturi

  • decolteul rotund

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 86 centimetri

Material: Poliester + Elastan

Rochie Grena Dots face parte din categoria Home, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Grena Dots va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Grena Dots este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Home pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Black Attitude 89 Lei

Rochie Moze lila cu aspect petrecut 31919 Lei

Rochie plisata din stofa elastica si voal mov midi cu un croi drept 49999 Lei

Rochie de seara bordo glitter new 319 Lei

Compleu din doua piese Eva gri bleumarin 389 Lei

Blugi Cary albastri momfit 10919 Lei

Rochie Leonard Collection galbena din matase cu cercuri metalice 42349 Lei

Rochie din jersey neagra scurta in clos cu decolteu rotunjit - StarShinerS 29999 Lei

Rochie StarShinerS visinie scurta eleganta din stofa cu decolteu la baza gatului cu maneci trei-sferturi tip clopot si insertii de broderie 14999 Lei

Rochie Artista lila din satin de ocazie in clos crapata pe picior pe umeri accesorizata cu pietre stras 40849 Lei