Rochie Janae Navy


   |  recenzii
209 lei    La cos

Detalii produs

MZ132BLEUMARIN

Pe langa catifea si satin, un alt material extrem de stilat si elegant potrivit pentru rochii de seara deosebite este dantela.

Este o rochie lunga, prezinta un top cu decolteu in forma de inima, maneci lungi din dantela inflorata si un accesoriu de tip chocker la gat asortat cu tivul broderiei dantelei. Pe langa asta, talia este marcata printr-o banda in aceeasi culoare iar fusta lunga are un slit seducator pe o parte.

Creatia aceasta provocatoare merge asortata cu bijuterii fine, din aur sau argint, si cu o pereche stralucitoare de sandale aurii sau argintii fine, cu bereta pe glezna.

  • culoare: Bleumarin

  • rochie lunga de ocazie

  • lungime: 160 centimetri

Material: Poliester si elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Janae Navy face parte din categoria Rochii lungi, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Janae Navy va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL XXL 3XL(46)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Janae Navy este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii lungi pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie MBG roz cu fulgi la maneci si crepeu in fata 35099 Lei

Palton Ioana maro din lana cu blanita detasabila si cordon in talie 52999 Lei

Rochie Ramona neagra cu carouri bej si maneci din voal 31499 Lei

Rochie StarShinerS midi tip creion cu maneca lunga din material elastic usor incretit in laterale si imprimeu floral unic 12999 Lei

Geanta Si Port Fard Reyna Black 145 Lei

Rochie eleganta bordo lunga Deea 299 Lei

Rochie Leonard Collection midi albastra din matase cu aplicatie in talie 115230 Lei

Rochie PrettyGirl turcoaz midi tip creion cu maneci scurte si fundita in talie 28499 Lei

Bluza sport neagra cu elastic in talie si strasuri pe maneci 9599 Lei

Rochie Ilona neagra cu imprimeu caramiziu si flori roz 25499 Lei