Rochie Jane de seara cu imprimeuri florale


   |  recenzii
111.75 lei    La cos

Detalii produs

AR325MULTICOLOR

Primavara este pe cale sa apara iar noi, femeile, trebuie sa o intampinam cum se poate mai bine. Doar cu un ghiocel poate ca nu se face primavara, dar cu o rochie intreaga cu imprimeu floral se poate sa avem mai multe sanse. Iar rochia superba de fata este intruchiparea perfecta a unei aparitii simpatice, pline de viata, odata cu prima luna de primavara.

Creatia aceasta este de lungime mini, este cambrata in talie, are maneci trei sferturi prinse la capete cu trandafirasi rosii delicati. De asemenea, fusta este plisata si prezinta pliuri mari care dau volum in partea de jos sau, tocmai invers, acopera ceea ce doreste purtatoarea sa ascunda. Este o rochie superba cu imprimeu floral mare si cu decolteu rotund.

Florile de pe rochie sunt in mai multe culori pastel, diafane, si sunt intr-un contrast interesant cu dungile albe subtiri diagonale. Este o rochie de seara feminina pe care o porti purta la iesiri in oras, la cumparaturi, in vizita sau la plimbari romantice.

  • culoare: Multicolor

  • rochie de seara

  • cu fusta in clos

  • imprimeuri florale

  • manecile trei sferturi

  • decolteul rotund

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 85 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Jane de seara cu imprimeuri florale face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Jane de seara cu imprimeuri florale va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Jane de seara cu imprimeuri florale este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie din dantela Doris mov 229 Lei

Rochie Ella Collection Xenia bleumarin cu dungi 20699 Lei

Pantaloni Ginette albi cu betelie dubla si dungi 19499 Lei

Rochie plisata eleganta midi in clos din material subtire cu insertii satinate 29999 Lei

Costum sport fucsia LaDonna by Catalin Botezatu cu hanorac si pantaloni scurti 13749 Lei

Rochie grena eleganta tip fluture 239 Lei

Rochie StarShinerS neagra de ocazie din tesatura alkalmi cu croi drept si decolteu petrecut 15999 Lei

Rochie Madalyn Red 11625 Lei

Rochie din voal roz deschis scurta in clos cu maneci scurte si imprimeu floral 17999 Lei

Rochie albastra in clos office cu guler elegant 14175 Lei