Rochie Love Candy


   |  recenzii
99 lei    La cos

Detalii produs

LL9735

Daca in acest an doresti ca tu sa fii Craciunita familiei sau a prietenilor tai, atunci nu ezita sa alegi aceasta rochie de ocazie rosie, scurta, cu broderie delicata aplicata pe umeri si la poalele rochiei. Mos Craciun nu a fost niciodata mai fermecator si mai surprinzator ca in acest an. Alege sa fascinezi pe toata lumea imbracata in aceasta rochie rosie Craciunita, care te va face din prima cea mai adorata fiinta din cadrul sarbatorilor de iarna. Aceasta rochie de ocazie este de culoare rosie, are maneci trei sferturi, este scurta si poate fi purtata cu umerii la vedere. Insa, detaliul cel mai feminin si adorabil la aceasta rochie de Craciun este broderia din dantela alba aplicata atat la rascroiala rochiei, in zona umerilor si a bustului, cat si la poalele rochiei rosii. Alege sa stralucesti intr-una dintre acele rochii de ocazie fermecatoare de Craciun atunci cand vei sta in fata bradului impodobit si vei oferi cadouri din suflet tuturor prietenilor si familiei tale dragi. 

  • culoare: Rosu
  • rochie de Craciun cu fusta in clos
  • insertii din dantela
  • umerii lasati
  • manecile trei sferturi
  • lungimea rochiei: 81 centimetri

Material: 70% Poliester; 30% Elastan

FABRICAT IN ROMANIA

Rochie Love Candy face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Love Candy va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Love Candy este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie din tul cu sclipici verde lunga in clos cu decolteu in v 29999 Lei

Rochie SunShine verde eleganta din stofa elastica scurta tip creion 17999 Lei

Bluza LaDonna verde cu decolteu in v si volane la maneci 9359 Lei

Rochie Navy Bolero New 189 Lei

Rochie bleumarin eleganta cu design 149 Lei

Clutch Red Heart 89 Lei

Rochita pentru fetite Riri bej cu dungi roz si buline maro 12599 Lei

Rochie eleganta Jolie neagra 169 Lei

Clutch Jessie Black 109 Lei

Fusta midi mov din piele ecologica 14999 Lei