Rochie Lunga Amazing Evening Blue


   |  recenzii
279 lei    La cos

Detalii produs

BT588ALBASTRU

O rochie de seara pentru un eveniment festiv nu trebuie sa fie nicidecum sobra. Adopta o tinuta colorata in nuante vibrante, intr-un melanj de imprimeuri si tonuri deschise care te vor introduce in mijlocul distractiei. Cand vrei sa iti faci aparitia in stil mare, imbraca o rochie de seara lunga pana in pamant, de gala.

Poarta tocuri inalte si subtiri, bijuterii fine si un machiaj sofisticat de seara. Vei deveni printesa petrecerii la care iti faci aparitia. O asemenea rochie de seara lunga in nuante de albastru si alb, cu un croi frumos ce evidentiaza bustul si lungeste picioarele te ajuta sa te prezinti intr-un mare fel la evenimentul de la care nu doresti sa lipsesti.

Lungimea acestei rochii de seara princiare cu imprimeu floral este potrivita oricarei femei. Umerii sunt evidentiati datorita bretelelor care se lasa frumos in jos. Decolteul tinutei este amplu si scoate in evdienta bustul iar talia este marcata de o panglica in aceeasi culoare si model cu rochia.

  • culoare: Alb si albastru

  • rochie lunga de ocazie

  • decolteul in V in fata si la spate

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 165 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Lunga Amazing Evening Blue face parte din categoria Rochii lungi, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Amazing Evening Blue va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Amazing Evening Blue este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii lungi pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie StarShinerS office midi tip creion din material elastic si fin incretit in laterale cu imprimeu floral unic 12999 Lei

Rochie Lady Pandora albastra-deschis office scurta tip creion din material elastic cu maneci scurte 15199 Lei

Rochie eleganta midi tip creion din tafta neelastica cu aspect satinat si imprimeu floral 18999 Lei

Rochie Leonard Collection roz din matase cu pliuri la bust 94999 Lei

Pantaloni Alison gri cu carouri rosii 12999 Lei

Rochie din voal midi in clos cu elastic in talie si decolteu petrecut - SunShine 12999 Lei

Palton Cu Imprimeuri Ema 17175 Lei

Rochie Iustina ivoire cu albastru si imprimeu floral rosu 17999 Lei

Geanta Hermina neagra cu aplicatie metalica florala 13999 Lei

Rochie Georgina roz coniac cu imprimeu floral taupe 17999 Lei