Rochie Lunga Amazing Evening


   |  recenzii
449 lei    La cos

Detalii produs

BT588ROZ

Alegerea unei rochii de seara lungi confectionate din tul si tafta este inspirata atunci cand vine vorba despre participarea la evenimente de tip black-tie. Daca partenerul tau poate alege sa imbrace un costum elegant intr-o culoare sau compus din mai multe culori asortate, tu poti miza oricand pe somptuoasa rochie lunga, ampla, ca de printesa.

Asadar, o asemenea creatie in nuante de roz, cu imprimeu floral deosebit, curea in talie, umeri lasati la vedere si decolteu atat in fata, cat si in spate, iti va asigura o prezenta demna de Asa Da in cronicile de moda. Minunea vestimentara se incheie prin fermoar la spate si este foarte simplu de purtat. Mai mult decat atat, chiar daca ai forme voluptoase sau cateva kilograme in plus, acestea vor fi ascunse de fusta ampla din tul si de talia bine marcata prin curelusa in acelasi print cu restul rochiei.

Pielea este lasata la vedere exact cat trebuie, decolteul fiind in forma de V, umerii fiind evidentiati de manecile delicate si spatele fiind descoperit vederii datorita modelului senzual al creatiei de seara.

Imbracata asa, te vei simti exact ca un star de cinema pasind pe covorul rosu.

 

  • culoare: Roz

  • rochie lung de ocazie

  • confectionata din tul si tafta

  • cu imprimieuri florale superbe

  • decolteul in V in fata si la spate

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 165 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Lunga Amazing Evening face parte din categoria Rochii lungi, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Amazing Evening va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Amazing Evening este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii lungi pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie De Vara Burgundy Drawing 69 Lei

Rochie Kalia Gold 8925 Lei

Rochie Eleganta White Lily 10425 Lei

Clutch Louisa Blue 109 Lei

Rochie Dy Fashion bleumarin conica cu fronseu pe talie 90 Lei

Camasa MBG alba cu volanase cu animal print si dantela la bust 19999 Lei

Rochie Melina neagra cu cardigan 269 Lei

Rochie Dy Fashion midi alba flori lila si volane la bust 22499 Lei

Rochie Katalina Red 159 Lei

Rochie Mabel mov 159 Lei