Rochie Lunga Amazing Evening Red


   |  recenzii
399 lei    La cos

Detalii produs

BT588ROSU

O rochie de seara pentru un eveniment festiv nu trebuie sa fie nicidecum sobra. Adopta o tinuta colorata in nuante vibrante, intr-un melanj de imprimeuri si tonuri deschise si inchise care te vor introduce in mijlocul distractiei. Cand vrei sa iti faci aparitia in stil mare, imbraca o rochie de seara lunga pana in pamant, de gala.

Poarta tocuri inalte si subtiri, bijuterii fine si un machiaj sofisticat de seara. Vei deveni printesa petrecerii la care iti faci aparitia. O asemenea rochie de seara lunga in nuante de rosu si corai, cu un croi frumos ce evidentiaza bustul si lungeste picioarele te ajuta sa te prezinti intr-un mare fel la evenimentul de la care nu doresti sa lipsesti.

Lungimea acestei rochii de seara princiare cu imprimeu floral este potrivita oricarei femei. Umerii sunt evidentiati datorita bretelelor care se lasa frumos in jos. Decolteul tinutei este amplu si scoate in evdienta bustul iar talia este marcata de o panglica in aceeasi culoare si model cu rochia.

  • culoare: Multicolor

  • rochie lunga de ocazie

  • decolteul in V in fata si la spate

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 165 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Lunga Amazing Evening Red face parte din categoria Rochii lungi, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Amazing Evening Red va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Amazing Evening Red este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii lungi pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Nicoleta roz cu perle in talie 52249 Lei

Salopeta de dama in nuante de crem 11925 Lei

Rochie StarShinerS albastru-inchis eleganta midi in clos din stofa plisata accesorizata cu cordon 26999 Lei

Bluza Katarina verde mint cu fundita la decolteu 9359 Lei

Rochie Bordo Style 99 Lei

Rochie Mirela rosu zmeura cu guler tip esarfa 34199 Lei

Rochie Jessica neagra cu imprimeu in dungi colorate 18999 Lei

Pantofi Aron verde mint office cu toc jos si buline 3D 28999 Lei

Rochie Leonard Collection alba cu broderie florala si tull la bust 37399 Lei

Rochie Herra gri cu imprimeu mov 17999 Lei