Rochie Lunga Black Feeling Sweet


   |  recenzii
289 lei    La cos

Detalii produs

DO1121NEGRU

O rochie de seara lunga ava fi mereu o alegere ideala pentru un eveniment pe timp de seara. O rochie lunga este vaporoasa, speciala si foarte comoda la mers, dansat si miscat. In functie de topul acesteia si de felul in care se aseaza pe corp, poate fi o tinuta ideala pentru mai multe tipuri de festivitati importante. O astfel de rochie de seara neagra este clasica, rafinata si totusi confortabila. Modelul de fata are maneci scurte si rascroiala simpla, la baza gatului, si fusta lunga cu irizatii subtile.

Topul acestei rochii de seara lungi este delicat, cu dantela in zona umerilor si model stilat in zona bustului. Fusta este lunga, pana la pamant, insa porneste frumos din talie si cade pe corp, evidentiind un trup atletic sau unul cu forme creand un echilibru perfect.

  • culoare: Negru

  • rochie lunga de ocazie, rochie de seara

  • cordon in talie

  • manecile lasate pe umeri

  • decolteul rotund

  • lungimea rochiei: 162 centimetri

Material: Poliester si Elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Lunga Black Feeling Sweet face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Black Feeling Sweet va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Black Feeling Sweet este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Rochie Mirabela roz din voal cu volan la baza 19199 Lei

Rochie Eleganta Gray Peplum 149 Lei

Camasa Hermosa alba cu buzunare pe bust 12799 Lei

Rochie Ayra Black & White 10425 Lei

Rochie Carina gri din tricot cu decolteu 14999 Lei

Rochie din in corai scurta cu croi larg si buzunare - PrettyGirl 17999 Lei

Rochi Naty ivory cu imprimeu roz la baza 18199 Lei

Rochie Dy Fashion neagra cu pene la maneci 34199 Lei

Bluza Caterina verde mint cu maneci scurte prinse cu nasturi 8579 Lei

Rochie De Seara Velvet Roses Black 159 Lei