Rochie Lunga Blue Feeling


   |  recenzii
259 lei    La cos

Detalii produs

DO1121ALBASTRU

O rochie de seara lunga ava fi mereu o alegere ideala pentru un eveniment pe timp de seara. O rochie lunga este vaporoasa, speciala si foarte comoda la mers, dansat si miscat. In functie de topul acesteia si de felul in care se aseaza pe corp, poate fi o tinuta ideala pentru mai multe tipuri de festivitati importante. O astfel de rochie de seara albastra este clasica, rafinata si totusi confortabila. Modelul de fata are maneci scurte si rascroiala simpla, la baza gatului, si fusta lunga cu irizatii subtile. Este o rochie chic si este foarte la moda mai ales datorita culorii tari si a stralucirilor ca de nestemate ale fustei bogate.

Topul acestei rochii de seara lungi este delicat, cu dantela in zona umerilor si model stilat in zona bustului. Fusta este lunga, pana la pamant, insa porneste frumos din talie si cade pe corp, evidentiind un trup atletic sau unul cu forme creand un echilibru perfect.

  • culoare: Albastru

  • rochie lunga de ocazie

  • cu broderie superba

  • manecile scurte

  • decolteul rotund

  • lungimea rochiei: 162 centimetri

Material: Poliester si Elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Lunga Blue Feeling face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Blue Feeling va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Blue Feeling este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Clutch Alexis multi-A 99 Lei

Palton Dy Fashion galben mustar cu nasturi aurii 47999 Lei

Bluza Alesia ivory cu nasturi pe o parte 7199 Lei

Rochie Karla roz cu decolteu petrecut in v si croi tip sirena 15959 Lei

Rochie MBG neagra cu maneci stil capa si dantela la bust 26999 Lei

Rochie lunga Madeline roz 229 Lei

Rochie De Seara Red Bombshell 109 Lei

Blugi Anica albastri cu nasturi 8399 Lei

Geaca Amelie crem cu gluga si blanita 50399 Lei

Ghiozdan Teeze rosu cu fermoar decorativ 8999 Lei