Rochie Lunga Briana Black


   |  recenzii
329 lei    La cos

Detalii produs

AR9664NEGRU

Este o creatie de tip printesa, cu top corsetat si insertii aurii, si fusta lunga de printesa, cu mult tul si voal negru pur.

Rochia neagra de seara este lunga pana la pamant si se aseaza ca o podoaba pretioasa pe femeia ce o imbraca, complimentandu-i corpul si facand miscarile foarte simple. De topul corsetat in forma de inima si cu insertii aurii este prins un material transparent care sustine rochia ce vine prins in spate, la baza gatului. De asemenea, in zona rascroielii, rochia minunata ca de zana prezinta un accesoriu auriu la fel ca insertiile de pe top.

Modelul auriu complex impodobeste elegant si stralucitor corsetul tinutei diafane, din dreptul bustului si pana in talie. In plus, in partea din spate, materialul transparent lasa la vedere o buna parte din spate, partea dinspre talie fiind accesorizata delicat cu acelasi model de broderie aurita. Aceasta este o rochie de seara fermecatoare, gratioasa, ce se potriveste atat femeilor mai inalte, cat si celor mai scunde, daca este accesorizata cu incaltamintea potrivita.

  • culoare: Negru

  • rochie eleganta de seara

  • din tul si broderie

  • decolteul rotund, la baza gatului

  • spatele gol

  • lungimea rochiei: 172 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Lunga Briana Black face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Briana Black va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Briana Black este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Rochie Eleganta Mustard Sensitive 69 Lei

Geaca Parka New Style Fucsia 269 Lei

Rochie Moze albastra cu broderie florala la umeri 27719 Lei

Rochie din voal alba in clos accesorizata cu pietre stras - Artista 39999 Lei

Bluza Dy Fashion bleu cu guler tip esarfa 17999 Lei

Rochie din stofa subtire usor elastica midi tip creion - StarShinerS 26999 Lei

Rochie MBG albastra eleganta cu broderie florala si tull 41999 Lei

Rochie de vara Sandra gri 134 Lei

Rochie Moze bleumarin cu nasturi la bust 34999 Lei

Rochie Moze casual oranj cu nasturi frontali 25199 Lei