Rochie Lunga Briana Turquoise


   |  recenzii
389 lei    La cos

Detalii produs

AR9664TURCOAZ

Este o creatie de tip printesa, cu top corsetat si insertii aurii, si fusta lunga de printesa, cu mult tull si voal turcoaz pur.

Rochia turcoaz de seara este lunga pana la pamant si se aseaza ca o podoaba pretioasa pe femeia ce o imbraca, complimentandu-i corpul si facand miscarile foarte simple. De topul corsetat in forma de inima si cu insertii aurii este prins un material transparent care sustine rochia ce vine prins in spate, la baza gatului. De asemenea, in zona rascroielii, rochia minunata ca de zana prezinta un accesoriu auriu la fel ca insertiile de pe top.

Modelul auriu complex impodobeste elegant si stralucitor corsetul tinutei diafane, din dreptul bustului si pana in talie. In plus, in partea din spate, materialul transparent lasa la vedere o buna parte din spate, partea dinspre talie fiind accesorizata delicat cu acelasi model de broderie aurita. Aceasta este o rochie de seara fermecatoare, gratioasa, ce se potriveste atat femeilor mai inalte, cat si celor mai scunde, daca este accesorizata cu incaltamintea potrivita.

  • culoare: Turcoaz

  • rochie eleganta de seara, rochie de ocazie

  • din tul si broderie

  • decolteul rotund, la baza gatului

  • spatele gol

  • lungimea rochiei: 172 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Lunga Briana Turquoise face parte din categoria Rochii lungi, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Briana Turquoise va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: L XL XXL 3XL(46)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Briana Turquoise este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii lungi pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie scurta Ariana roz 289 Lei

Compleu Anca negru cu flori aurii pe sacou 62999 Lei

Rochie Dora verde cu carouri galbene 19999 Lei

Rochie eleganta in nuante de verde cu broderie 149 Lei

Rochie Lara de ocazie negru mustar 109 Lei

Rochie Eleganta Black Cheeky 69 Lei

Rochie Evelynn verde 109 Lei

Geaca Tara roz cu cusaturi fine albe 18999 Lei

Rochie Artista neagra scurta de ocazie in clos din satin pe umeri 31349 Lei

Rochie eleganta in nuante de rosu cu broderie 129 Lei