Rochie Lunga Carissa Beige


   |  recenzii
259 lei    La cos

Detalii produs

AR655BEJ

Aceasta rochie de seara lunga de culoare bej este demna de o vedeta care paseste pe covorul rosu. Si tu poti fi admirata de fotografi si de lumea intreaga atunci cand mergi plina de incredere imbracata astfel la evenimentele cele mai speciale din viata ta. Este o rochie care imbina pasiunea cu rafinamentul, glamourul cu detaliile sofisticate si delicatetea cu sclipirea unei femei adevarate.

Rochia de seara metalizata de culoare bej este lunga pana in pamant, are un decolteu perfect in forma de V, datorat materialului parte peste parte din zona bustului, evidentiindu-l intr-un mod atragator. Tinuta dispune de maneci scurte si un cordon subtire in talie, din acelasi material cu restul rochiei de seara.

Este minunat ca poti alege sa porti aceasta rochie glamour la cele mai diverse evenimente speciale. Iar accesorizarea potrivita te va face sa respecti dress code-ul oricarei petreceri. Poart-o cu pantofi cu toc inalt si cu bijuterii fine si alege dai o pata de culoare cu ajutorul machiajului de seara.

  • culoare: Bej
  • rochie lunga de ocazie
  • lungime: 160 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Lunga Carissa Beige face parte din categoria Rochii lungi, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Carissa Beige va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL XXL 3XL(46)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Carissa Beige este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii lungi pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Bluza Nicole alba cu model impletit 11999 Lei

Rochie Daria albastra cu dungi negre si curea in talie 26999 Lei

Rochie MBG bleumarin cu dantela alba la baza si bust 43999 Lei

Pantofi Lara maro cu detalii argintii pe talpa si inchidere cu sireturi 16799 Lei

Rochie eleganta Fiona mov 159 Lei

Rochie din catifea visinie cu un croi drept si buzunare laterale - SunShine 10999 Lei

Rochie Izabela bej cu imprimeu maro si curea in talie 15999 Lei

Rochie Sorina gri cu imprimeu buline colorate 14799 Lei

Rochie Camelia lila-bleu cu imprimeu watercolor 12999 Lei

Rochie rosie de ocazie midi cu un croi mulat din catifea cu aplicatii cu margele 14999 Lei