Rochie Lunga Carissa Black


   |  recenzii
359 lei    La cos

Detalii produs

AR655NEGRU

Aceasta rochie de seara lunga de culoare neagra este demna de o vedeta care paseste pe covorul rosu. Si tu poti fi admirata de fotografi si de lumea intreaga atunci cand mergi plina de incredere imbracata astfel la evenimentele cele mai speciale din viata ta. Este o rochie care imbina pasiunea cu rafinamentul, glamourul cu detaliile sofisticate si delicatetea cu sclipirea unei femei adevarate.

Rochia de seara metalizata de culoare neagra este lunga pana in pamant, are un decolteu perfect in forma de V, datorat materialului parte peste parte din zona bustului, evidentiindu-l intr-un mod atragator. Tinuta dispune de maneci scurte si un cordon subtire in talie, din acelasi material cu restul rochiei de seara.

Este minunat ca poti alege sa porti aceasta rochie glamour la cele mai diverse evenimente speciale. Iar accesorizarea potrivita te va face sa respecti dress code-ul oricarei petreceri. Poart-o cu pantofi cu toc inalt si cu bijuterii fine si alege dai o pata de culoare cu ajutorul machiajului de seara.

  • culoare: Negru
  • rochie lunga de ocazie
  • lungime: 160 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Lunga Carissa Black face parte din categoria Rochii lungi, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Carissa Black va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Carissa Black este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii lungi pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Ramona Green 12375 Lei

Rochie Eliza verde 289 Lei

Ghiozdan Kelly negru cu manere tip geanta 8999 Lei

Rochie Emily verde deschis cu decolteu rotund si pliuri pe fusta 19999 Lei

Rochie Elena ivory cu imprimeu mov-turcoaz 23099 Lei

Rochie Bianca Navy 11175 Lei

Rochie din voal ivoire midi asimetrica in clos cu volanase - StarShinerS 48999 Lei

Rochie Din Dantela White Sophistication 109 Lei

Rochie Eli cu imprimeuri de vara 99 Lei

Rochie Dy Fashion neagra din piele ecologica in croi conic 29699 Lei