Rochie Lunga Carissa bleumarin


   |  recenzii
269.25 lei    La cos

Detalii produs

AR655BLEUMARIN

Aceasta rochie de seara lunga de culoare bleumarin este demna de o vedeta care paseste pe covorul rosu. Si tu poti fi admirata de fotografi si de lumea intreaga atunci cand mergi plina de incredere imbracata astfel la evenimentele cele mai speciale din viata ta. Este o rochie care imbina pasiunea cu rafinamentul, glamourul cu detaliile sofisticate si delicatetea cu sclipirea unei femei adevarate.

Rochia de seara metalizata de culoare bleumarin este lunga pana in pamant, are un decolteu perfect in forma de V, datorat materialului parte peste parte din zona bustului, evidentiindu-l intr-un mod atragator. Tinuta dispune de maneci scurte si un cordon subtire in talie, din acelasi material cu restul rochiei de seara.

  • culoare: Bleumarin

  • rochie lunga de seara

  • lungime: 160 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Lunga Carissa bleumarin face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Carissa bleumarin va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Carissa bleumarin este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Moze bleumarin cu broderie bej in talie si pe fusta 35999 Lei

Rochie Ana Radu albastra de lux in clos din tul captusita pe interior cu decolteu adanc 94999 Lei

Rochie Special Tunic 89 Lei

Rochie Pretty Girl conica mov cu jabou la bust 20999 Lei

Rochie White Joy 155 Lei

Rochie Girly roz casual cu imprimeu 17999 Lei

Rochie Moze neagra cu pene la maneci 41999 Lei

Rochie MBG verde din catifea cu maneci din tull cu buline 34999 Lei

Rochie Emily zmeura cu decolteu rotund si pliuri pe fusta 19999 Lei

Blugi Adriana albastri cu strasuri aplicate la baza 14999 Lei