Rochie Lunga Denise Black


   |  recenzii
299.25 lei    La cos

Detalii produs

AR366NEGRU

Iti mai amintesti de rochiile de la balurile de altadata? Erau fabuloase, intr-adevar. Dar daca esti nostalgica dupa acele vremuri si daca crezi cu tarie in frumusetea nemuritoare si stilul clasic al unei rochii negre de seara, atunci mizeaza pe acest model pretios. Rochia aceasta neagra, lunga, are un top cu bretele largi si decolteu seducator in forma de V.

Talia este si ea marcata frumos cu o banda neagra satinata, la fel ca si materialul intregii tinute care este in ape si se evidentiaza de la sine prin simpla miscare. Fusta acestei rochii de seara este ampla, cu pliuri mari, si cade maiestuos pe solduri, oferindu-ti un aer de regina a balului.

Pentru petrecerile mondene cu eticheta sau pentru balurile de societate si seratele glamorous de tip black tie, alege intotdeauna ceva clasic, simplu, dar cu un croi superb, care sa te puna in evidenta.

  • culoare: Negru

  • rochie lunga de ocazie

  • decolteul in V

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 160 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Lunga Denise Black face parte din categoria Rochii lungi, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Denise Black va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Denise Black este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii lungi pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Lady Pandora fuchsia midi in clos din material creponat cu maneci scurte 19949 Lei

Rochie eleganta Jolie albastra 169 Lei

Rochie Moze neagra cu broderie in talie 34999 Lei

Rochie tip camasa Ilinca neagra cu broderie la bust si maneci 12749 Lei

Compleu Elegant Purple 18375 Lei

Compleu Selena bleumarin din doua piese 389 Lei

Rochie Anisia gri 99 Lei

Rochie LaDonna bleumarin cu buline si detalii olive 132 Lei

Bluza Cami roz cu buline negre 13999 Lei

Camasa LaDonna lime cu perle la guler 13299 Lei