Rochie lunga din catifea cu fir auriu brodat


   |  recenzii
219 lei    La cos

Detalii produs

BR71056BORDO

Rochia de seara lunga intr-o nuanta atat de bogata de bordo este perfecta pentru evenimentele cu stil la care doresti sa participi. Este o rochie senzatie de ocazie, care se potriveste unei femei indraznete si cu un stil personal bine definit. Creatia lunga pana la pamant are un slit lateral cae lasa o mare parte din picior la vedere.

Sub talia marcata de o curelusa subtire argintie, metalizata, rochia se petrece parte peste parte formand acel slit seducator, a la Hollywood. Partea de sus a acestei rochii de seara bordo, din catifea, este tot din catifea si se lasa pe un umar, celalalt umar si manecile trei sferturi fiind dintr-un material transparent cu broderie alba delicata.

Desi poate parea o tinuta complexa, nici nu mai are nevoie de alta accesorizare. Iar daca doresti, ii poti scoate si curelusa din talie, pentru mai multa simplitate. Merge purtata de minue la evenimente cu glam, petreceri cu stil, ocazii mondene si in cluburi. Incalta o pereche de sandale cu berete fine in aceleasi sclipiri metalizate ca si curelusa, si iesi in lume!

  • culoare: Bordo

  • rochie lunga de seara

  • confectionata din catifea

  • curea in talie

  • crpataura pe picior

  • lungimea rochiei: 160 centimetri

Material: Poliester si elastan

PRODUS IN ROMANIA

 

Rochie lunga din catifea cu fir auriu brodat face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie lunga din catifea cu fir auriu brodat va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie lunga din catifea cu fir auriu brodat este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Beverly Black 549 Lei

Rochie Moze kaki cu insertii din piele ecologica la bust 23399 Lei

Rochie Moze galbena cu nasturi pe maneci 20399 Lei

Rochita pentru fetite Dy Fashion din tricot mov cu picatele colorate 9999 Lei

Rochie Lora roz cu broderie gri 23999 Lei

Rochie MBG bleumarin din dantela cu funda in talie 65999 Lei

Pantaloni Dasy orange cu croi lejer 7699 Lei

Rochie MBG cu imprimeu picior de cocos si nasturi decorativi 26099 Lei

Rochie din material elastic si fin midi tip creion - StarShinerS 18999 Lei

Rochie Lara ivory cu imprimeuri florale roz si galbene 18999 Lei