Rochie Lunga Fuchsia Freedom


   |  recenzii
254.25 lei    La cos

Detalii produs

AP4318FUCSIA

Descoperirea rochiei de seara perfecte poate fi o adevarata aventura pentru tine mai ales daca nu obisnuiesti sa te imbraci elegant. Insa, daca ai fost invitata alaturi de partenerul de viata sau de prieteni la un eveniment de tip cocktail, la o nunta sau la o petrecere rafinata la care esti dorita, ar trebui sa te afisezi imbracata pe masura.

Fiecare femeie este frumoasa si fiecare femeie ar trebui sa poarte cel putin o data in viata ei o rochie de seara lunga in culoarea lila, o culoare placuta, vibranta si plina de romantism si mister. Modelul de pe Fashion 24 este unul deosebit, evidentiindu-se prin nuanta delicata si feminina, prin lungimea rochiei care avantajeaza totodata mignonele si femeile inalte, dar si prin detaliile delicate de dantela din zona umerilor, a bustului si a taliei.

De fapt, chiar aceasta dantela asortata cu nuanta fermecatoare a rochiei impresioneaza prin pozitionare si pune in valoare umerii, bustul corsetat, dar si talia ca de viespe a femeii ce o poarta.

  • culoare: Fucsia

  • rochie lunga de ocazie

  • lungimea rochiei: 155 centimetri

Material: Poliester si Elastan

Rochie Lunga Fuchsia Freedom face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Fuchsia Freedom va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Fuchsia Freedom este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Bluza Katarina verde mint cu fundita la decolteu 9359 Lei

Bratara cu perlute albe si verzi 9599 Lei

Rochie Josephine bej accesorizata cu paiete si broderie 20159 Lei

Rochie Lunga Megan Black 12675 Lei

Rochie Alyssa verde cu imprimeuri 159 Lei

Rochie Kenda Beige 299 Lei

Rochie Dy Fashion albastra cu umeri bufanti si decolteu patrat 24999 Lei

Rochie PrettyGirl mint midi de ocazie tip creion din material usor elastic cu volanase din organza 37999 Lei

Rochie Sandrina roz cu imprimeu floral si maneci scurte din voal 16149 Lei

Rochie Alina gri cu imprimeuri geometrice si buzunare 26999 Lei