Rochie Lunga Gold Edition


   |  recenzii
359 lei    La cos

Detalii produs

AP2175GOLD

Extrem de eleganta si intr-o nuanta de auriu, rochia de seara lunga cu maneci in forma de clopot si incretituri in zona taliei este formidabila pentru o serata de lux sau pentru o petrecere de nunta la care vrei sa iti faci aparitia si sa te simti lejer, fara a te etala prea mult. Modelul de fata este perfect si pentru doamne si domnisoare plus-size, cu forme rotunjite, dar si pentru viitoare mamici, deoarece cade frumos pe corp, acoperind subtil formele si totusi obtinand o silueta frumoasa, fara a parea incarcata.

Rochia de seara aurie cu sclipiri electrizante este lunga, cu maneci trei sferturi barcuta, rascroiala simpla la baza gatului si cu slit intr-o parte. Poti obtine efectul Angelina Jolie si cu o astfel de rochie opulenta, de seara ce nu urmareste intocmai linia corpului.

  • culoare: Gold

  • rochie lunga de ocazie

  • lungime: 160 centimetri

Material: Poliester si Elastan

Rochie Lunga Gold Edition face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Gold Edition va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL 3XL(46)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Gold Edition este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Olivia verde cu broderie 269 Lei

Rochie StarShinerS roz prafuit midi de ocazie din stofa elastica cu maneci din plasa cu flori cu efect 3d 35999 Lei

Rochie Sophie albastra cu imprimeuri aurii 31499 Lei

Rochie Alisa neagra cu buline albastre si volane pe fusta 17249 Lei

Rochie Teresa roz pal cu decupaj si esarfa la decolteu 12599 Lei

Rochie Ella Collection Ingrid roz cu paiete 80999 Lei

Rochie Lara neagra cu imprimeuri galbene 10999 Lei

Bluza LaDonna roz cu decupaj si volan la bust 19999 Lei

Rochie Dy Fashion roz clos cu imprimeu multicolor si nasturi decorativi 22999 Lei

Camasa roz cu imprimeuri diverse 9999 Lei