Rochie Lunga Hellen Black


   |  recenzii
249 lei    La cos

Detalii produs

AR155NEGRU

Pentru un bal, o nunta luxoasa sau o petrecere, este obligatoriu sa te imbraci cat mai bine, in rochii de seara care sa te complimenteze si sa-ti evidentieze stilul personal. Este, de asemenea, important sa tii cont de eticheta evenimentului, de dress-code-ul perceput odata cu invitatia trimisa.

Astfel, o rochie eleganta, ca de printesa, te va scoate din incurcatura cand vine vorba despre evenimente speciale si cu tenta de lux, la care nu ai sti ce sa porti. Modelele de rochii de seara ample si lungi de la Fashion-24.ro iti prezinta cateva idei de tinute corespunzatoare in asemenea situatii.

O rochie lunga, cu fusta ampla si cu un print deosebit te va scoate din anonimat si nici nu vei avea nevoie de cine stie ce accesorii pentru a impresiona audienta. O asemenea rochie poate fi purtata chiar si la un bal de boboci, la un concurs de miss sau la un banchet tinut intr-o locatie luxurianta.

  • culoare: Negru

  • rochie lunga de seara

  • cu imprimeuri florale

  • decolteul in V

  • lungimea rochiei: 168 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Lunga Hellen Black face parte din categoria Rochii lungi, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Hellen Black va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL 3XL(46)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Hellen Black este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii lungi pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Rochie Colors Keep Fashion 109 Lei

Rochie din material usor elastic roz midi tip creion cu volanase la maneca din organza - PrettyGirl 37999 Lei

Rochie Carina neagra plisata cu broderie pe bust 62999 Lei

Rochie Sabrina alba cu flori maxi fucsia si cordon in talie 11999 Lei

Rochie din crep texturat midi tip creion cu maneci trei-sferturi - StarShinerS 19999 Lei

Rochie Dy Fashion bordo cu dungi si curea din piele 33999 Lei

Bluza Mabel rosie cu maneca scurta 11899 Lei

Rochie Moze neagra cu carouri albe 30599 Lei

Rochie de seara rosie cu imprimeu din catifea 139 Lei

Rochie Rania Gray 10425 Lei