Rochie Lunga Navy Party


   |  recenzii
195 lei    La cos

Detalii produs

VL000BLEUMARIN

O rochie de seara cu corset si decolteu in forma de inima arata tare bine pe femeile cu o silueta in forma de para si cu sanii mici. Opteaza pentru o asemenea rochie lunga minunata cu corset si transparente in zona decolteului pentru a-ti evidentia cele mai frumoase trasaturi si forme. In cazul in care ai un corp in forma de para cu solduri mai pronuntate, alege o rochie de seara cu fusta in forma de A care sa cada frumos pe corp, fara a fi totusi stramta.

O asemenea tinuta de culoare albastru bleumarin care imbratiseaza delicat corpul este o alegere ideala si pentru o femeie cu silueta in forma de clepsidra. In timp ce mijlocul este evidentiat, partea superioara si partea inferioara a corpului sunt bine echilibrate si intr-o armonie minunata. O asemenea rochie de seara lunga si albastra iti va accentua sanii si soldurile si iti va crea o aura de mister si de eleganta studiata.

  • culoare: Bleumarin

  • cu broderie in zona bustului

  • spatele pe jumatete gol

  • banda in talie

  • fermoar lateral

  • lungimea rochiei: 155 centimetri

Material: Poliester si Elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Lunga Navy Party face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Navy Party va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Navy Party este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Compleu din doua piese Miranda rosu 489 Lei

Cardigan Wella ivoire cu imprimeu in dungi in culori vivide 8499 Lei

Rochie Sandra bleumarincu nasturi tip sacou 198 Lei

Rochie Sevilia bej cu peplum si dantela 179 Lei

Rochie Lara gri cu imprimeuri florale roz si volane pe fusta 17999 Lei

Rochie Margot verde fistic cu volanas la baza si umeri usor bufanti 17099 Lei

Rochie De Seara Green Deluxe 195 Lei

Rochie Artista visinie de ocazie din tul in clos crapata pe picior cu aplicatii cu paiete 44649 Lei

Rochie Aida cu trena 269 Lei

Rochie Sheyla bleumarin cu imprimeu floral si dungi galbene si peplum in talie 75 Lei