Rochie Lunga Purple Elements


   |  recenzii
299.25 lei    La cos

Detalii produs

AP4322MOV

Aceasta rochie de seara lunga intr-o nuanta minunata de violet, dispune de un top simplu lila impodobit cu broderie florala stralucitoare si imprimeu floral mov. Creatia de seara are maneci scurte accesorizate ca si topul si rascroiala rotunda, materialul fiind unul de buna calitate. Fusta acestei rochii lila este lunga, si cade amplu invaluindu-te astfel unei rochii cu trena de printesa.

De asemenea, fusta din voal intr-o nuanta superba si delicata are pliuri mari si adanci care infrumuseteaza si mai tare outfitul de petrecere. Imbraca-te asa si vei fi gata de distractie!

Fii tu frumoasa petrecerii la care participi fie singura, fie alaturi de partenerul tau. In cadrul unui eveniment sofisticat, intr-o locatie luxoasa si frumos amenajata, este esential sa porti o rochie de seara lunga care cade frumos pe corp. Vei atrage toate privirile mai ales daca vei opta pentru ceva simplu, dar intr-o culoare plina de mister si profunzime precum movul.

  • culoare: Lila

  • rochie lunga de ocazie

  • lungimea rochiei: 162 centimetri

Material: Poliester si Elastan

Rochie Lunga Purple Elements face parte din categoria Rochii lungi, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Purple Elements va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Purple Elements este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii lungi pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie de vara in nuante de galben si alb 129 Lei

Rochie StarShinerS neagra midi de ocazie in clos din dantela accesorizata cu cordon 28499 Lei

Cardigan Alma maro cu rever crestat 21249 Lei

Rochie albastru-deschis cu buline din material elastic cu croi larg si elastic la nivelul decolteului 8999 Lei

Rochie Moze neagra cu volan la baza 13199 Lei

Cercei maxi Vella cu perle sidefate si strasuri multicolore 10399 Lei

Rochie Dy Fashion neagra conica cu fronseu pe talie 17999 Lei

Rochie Moze magenta cu insertii din fir lurex 31199 Lei

Trening Blue Jumpsuit 9675 Lei

Rochie Khaki Leaves 12375 Lei