Rochie Lunga Purple Harmony


   |  recenzii
389 lei    La cos

Detalii produs

AP0877MOV

Rochiile lungi vor avantaja mereu femeile frumoase si cu o personalitate jucausa. O femeie simte nevoia sa fie placuta si pentru fizicul ei. Insa, trebuie avute in considerare culorile si stilurile potrivite pentru fiecare domnisoara si doamna in parte in ceea ce priveste vestimentatia aleasa.

Irizatiile gri stralucitoare ale acestui model de rochie lunga sunt spectaculoase si iti taie respiratia. Ca sa nu mai vorbim despre minunata nuanta de levantica a creatiei de seara perfecte pentru un bal sau o serata glamorous. Rochia prezinta o fusta lunga, voluminoasa, din tul, care cade princiar pana la pamant. Este recomandata a se purta cu tocuri inalte. Creatia are si o talie marcata dintr-o broderie gri stralucitoare ce urca apoi pe corsetul rochiei si sustine frumos umerii. Topul in sine este minunat, cu corset in nuanta levanticii si cu material transparent in zona bustului.

Este o rochie glam, intr-o nuanta delicata si tare feminina potrivita mai ales pentru baluri, nunti si petreceri mondene. Te vei simti ca o printesa in ziua nuntii ei de fiecare data cand o vei imbraca.

  • culoare: Mov

  • rochie lunga de ocazie

  • cu broderie pretioasa

  • lungimea rochiei: 164 centimetri

Material: Poliester si Elastan

Rochie Lunga Purple Harmony face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Purple Harmony va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Purple Harmony este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Pantaloni cargo bej cu buzunare 9899 Lei

Rochie Rania Gray 10425 Lei

Sacou Pretty Girl cambrat cu maneci lungi decupate la baza 14849 Lei

Rochia Ginette neagra cu franjuri din paiete aurii 58499 Lei

Bluza LaDonna lila cu decolteu rotund si maneci scurte 9359 Lei

Rochie din stofa neelastica subtire scurta tip creion cu imprimeu floral - StarShinerS 9999 Lei

Rochie Red Symbols 179 Lei

Pantofi verde mint cu accesoriu metalic pe varf 25999 Lei

Pareo albastra din satin cu imprimeuri albe 8799 Lei

Rochie Moze verde cu maneci scurte tip lalea si croi in clos 24299 Lei