Rochie Lunga Purple Harmony


   |  recenzii
389 lei    La cos

Detalii produs

AP0877MOV

Rochiile lungi vor avantaja mereu femeile frumoase si cu o personalitate jucausa. O femeie simte nevoia sa fie placuta si pentru fizicul ei. Insa, trebuie avute in considerare culorile si stilurile potrivite pentru fiecare domnisoara si doamna in parte in ceea ce priveste vestimentatia aleasa.

Irizatiile gri stralucitoare ale acestui model de rochie lunga sunt spectaculoase si iti taie respiratia. Ca sa nu mai vorbim despre minunata nuanta de levantica a creatiei de seara perfecte pentru un bal sau o serata glamorous. Rochia prezinta o fusta lunga, voluminoasa, din tul, care cade princiar pana la pamant. Este recomandata a se purta cu tocuri inalte. Creatia are si o talie marcata dintr-o broderie gri stralucitoare ce urca apoi pe corsetul rochiei si sustine frumos umerii. Topul in sine este minunat, cu corset in nuanta levanticii si cu material transparent in zona bustului.

Este o rochie glam, intr-o nuanta delicata si tare feminina potrivita mai ales pentru baluri, nunti si petreceri mondene. Te vei simti ca o printesa in ziua nuntii ei de fiecare data cand o vei imbraca.

  • culoare: Mov

  • rochie lunga de ocazie

  • cu broderie pretioasa

  • lungimea rochiei: 164 centimetri

Material: Poliester si Elastan

Rochie Lunga Purple Harmony face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Purple Harmony va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Purple Harmony este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Dy Fashion bleumarin din jerse cu o curea discreta in talie 13999 Lei

Rochie roz eleganta cu trena 149 Lei

Pantaloni Anna negri evazati cu cordon in talie 48 Lei

Rochie rosie cu blazer eleganta 119 Lei

Rochie Amber bordo 179 Lei

Bluza LaDonna corai cu nasturi perlati la umeri 13499 Lei

Compleu Darina albastru negru din doua piese 239 Lei

Bluza LaDonna fucsia cu maneci lungi din tull cu aplicatii 3D tip petale 100 Lei

Rochie Ana Radu aurie de ocazie lunga plisata in clos material stralucitor accesorizata cu cordon 284999 Lei

Rochie tricotata roz midi tip creion cu decolteu in v - SunShine 17999 Lei