Rochie Lunga Purple Selective


   |  recenzii
369 lei    La cos

Detalii produs

AP4205MOV

Inca o rochie de seara lunga minunata intr-o culoare regala de mov stralucitor care ia ochii este acest model deosebit de la Fashion 24. Imprumuta din culoarea vie si indrazneata a violetelor si poarta o rochie splendida, care iti va veni ca turnata. Nu este un model pe corp, ci este compusa dintr-un top fara maneci, cu rascroiala simpla, la baza gatului si aplicatii aurii stralucitoare peste corsetul mov.

Fusta acestei rochii de seara este lunga, de un mov puternic si totusi fin, fiind creata dintr-un material delicat, fluid si vaporos care se lasa frumos pe solduri. Este o creatie minunata pentru petreceri si serate de lux, la care vrei sa te simti bine, sa dansezi si sa te simti ca un adevarat model pe podium. Culoarea rochiei este una tare frumoasa si speciala, si prinde cam orice tip de piele, asortandu-se mai ales pielii creole.

Este de ajuns o pereche de pantofi cu tocuri inalte si un clutch in nuante pretioase ca sa accesorizezi cum se cuvine acest outfit special.

  • culoare: Mov

  • rochie lunga de ocazie

  • cu aplicatii superbe

  • lungime: 162 centimetri

Material: Poliester si Elastan

Rochie Lunga Purple Selective face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Purple Selective va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Purple Selective este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Forever White 139 Lei

Rochie Sira neagra cu franjuri argintii 47999 Lei

Pantaloni scurti bleumarin cu imprimeu floral si curea rosie 7699 Lei

Rochie Aiana satinata bleumarin cu imprimeu floral la bust 13299 Lei

Camasa LaDonna verde mint cu guler tip esarfa si maneci bufante 15039 Lei

Rochie Blue Delicate 145 Lei

Rochie Claire bordo cu glitter 31999 Lei

Rochie Moze roz coniac cu umeri goi 27299 Lei

Rochie StarShinerS roz midi tip creion material subtire cu aplicatii cu paiete 40849 Lei

Rochie LaDonna verde cu un umar gol 34999 Lei