Rochie Lunga Red Irresistible


   |  recenzii
359 lei    La cos

Detalii produs

AP16076ROSU

O rochie de seara lunga ca un un adevarat spectacol te va declara regina serii fara a mai trebui sa te straduiesti prea mult. Exista tinute care iti stau bine, in care te simti confortabil si cu care te simti increzatoare. Insa, exista ceva si mai bine de atat – o rochie de seara lunga ca de poveste, cu corset in forma de inima, fusta lunga creata dintr-un mix de materiale fluide armonizate perfect si o mantie rosie fina si transparenta care te invaluie in mister pana te vei decide ca acolo iti este locul.

Rochia de seara rosie lunga si cu capa vaporoasa ce iti invaluie delicat umerii si spatele este cat se poate de fabuloasa. Te transforma intr-o diva stralucitoare si sigura pe sine ce capteaza toate bliturile fotografilor la evenimentul la care participa.

Ceea ce este mai grozav la tinuta fermecatoare in culoarea pasiunii pure este faptul ca mantia transparenta de pe umeri si din zona gatului poate fi indepartata pentru ca tu sa te simti si mai in largul tau, lasand la vedere decolteul, umerii si gatul in cel mai delicat mod cu putinta.

  • culoare: Rosu

  • rochie lunga de ocazie

  • lungime: 155 centimetri

Material: Poliester si Elastan

Rochie Lunga Red Irresistible face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Red Irresistible va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Red Irresistible este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Ginette turcoaz cu un umar gol 85999 Lei

Pantofi Carolina negri din piele naturala lacuita 32999 Lei

Rochie din voal scurta cu croi larg si imprimeu floral - SunShine 14999 Lei

Bluza Alma bordo cu carouri si buzunar 11699 Lei

Rochie din satin rosie scurta tip creion cu decolteu in v - PrettyGirl 35999 Lei

Tricou Tan Girl galben cu paiete 6999 Lei

Rochie din stofa elastica albastru-inchis tip creion cu aplicatii cu sclipici - StarShinerS 13999 Lei

Rochie din tricot alba midi in clos decupata la bust - SunShine 24999 Lei

Rochie LaDonna alba accesorizata cu dantela 25279 Lei

Rochie Andra in doua culori mov si alb 179 Lei