Rochie Lunga Serena Burgundy


   |  recenzii
269.25 lei    La cos

Detalii produs

AR9888VISINIU

Rochia lunga petrecuta este vedeta acestei toamne minunate, in care doresti sa stralucesti la propriu. Exact acum este momentul in care designerii de moda din toata lumea s-au inspirat din natura pentru crearea celor mai minunate rochii de seara pentru doamne si domnisoare cu pretentii. Iata un model elegant si sofisticat de tinuta perfecta pentru acest anotimp.

Aramiul frunzelor si caramiziul isi dau intalnire pe aceasta rochie minunata, de lux, de purtat doar la evenimente speciale. Culoarea superba a rochiei de seara petrecuta este evidentiata si mai mult de insertiile stralucitoare de pe materialul de calitate. Creatia aceasta iti poate oferi acel aer glam de diva de la Hollywood care pozeaza fara probleme pe covorul rosu.

Rochia de seara metalizata este lunga pana in pamant, are slit adanc cu vedere la picior, maneci lungi delicate si un decolteu perfect in forma de V, datorat materialului parte peste parte din zona bustului.

  • culoare: Visiniu

  • rochie lunga de ocazie

  • decolteul in V

  • manecile lungi

lungimea rochiei: 160 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Lunga Serena Burgundy face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Serena Burgundy va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL 3XL(46)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Serena Burgundy este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Compleu pentru fetite Rika cu fusta pantaloni si bluza bej 14599 Lei

Rochie MBG satinata cu imprimeu maro cu rosu 26999 Lei

Rochie midi Liana rosie cu peplum 195 Lei

Rochie StarShinerS petrecuta midi tip creion din lycra cu imprimeu floral unic 15999 Lei

Rochie Leonard Collection galbena cu imprimeu floral negru si cordon in talie 69999 Lei

Compleu Linda verde mint cu fusta si bluza din dantela 47699 Lei

Bluza Anca bleu cu snur la decolteu 12349 Lei

Bluza Delia neagra cu nasturi discreti la maneci 10799 Lei

Rochie Eden mov alb tip sacou 149 Lei

Rochie Nadia verde din neopren cu volanase la umeri si curea in talie 39599 Lei