Rochie Lunga Serena Burgundy


   |  recenzii
269.25 lei    La cos

Detalii produs

AR9888VISINIU

Rochia lunga petrecuta este vedeta acestei toamne minunate, in care doresti sa stralucesti la propriu. Exact acum este momentul in care designerii de moda din toata lumea s-au inspirat din natura pentru crearea celor mai minunate rochii de seara pentru doamne si domnisoare cu pretentii. Iata un model elegant si sofisticat de tinuta perfecta pentru acest anotimp.

Aramiul frunzelor si caramiziul isi dau intalnire pe aceasta rochie minunata, de lux, de purtat doar la evenimente speciale. Culoarea superba a rochiei de seara petrecuta este evidentiata si mai mult de insertiile stralucitoare de pe materialul de calitate. Creatia aceasta iti poate oferi acel aer glam de diva de la Hollywood care pozeaza fara probleme pe covorul rosu.

Rochia de seara metalizata este lunga pana in pamant, are slit adanc cu vedere la picior, maneci lungi delicate si un decolteu perfect in forma de V, datorat materialului parte peste parte din zona bustului.

  • culoare: Visiniu

  • rochie lunga de ocazie

  • decolteul in V

  • manecile lungi

lungimea rochiei: 160 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Lunga Serena Burgundy face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Serena Burgundy va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL 3XL(46)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Serena Burgundy este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Bluza Greta verde oversize cu rupturi 8999 Lei

Rochie neagra de seara cu broderie 19425 Lei

Geaca Anca verde inchis scurta cu gluga si design in dungi 24999 Lei

Rochie Georgina lila cu imprimeu floral mov si pliuri pe fusta 16999 Lei

Rochie faimoasa in nuante de mov cu tul elegant 569 Lei

Rochie Beige Eyelash 139 Lei

Rochie Eleganta Special Green 17175 Lei

Tricou Feather alb cu insertii stralucitoare si pene 7199 Lei

Pantofi Flavia magenta cu imprimeu colorat pe toc 28799 Lei

Rochie Xonia de seara alba lunga 259 Lei