Rochie Lunga Special Night Brown


   |  recenzii
399 lei    La cos

Detalii produs

AP1330DYMARO

O rochie de seara fluture, cu model impresionant si material stralucitor si fin ca matasea, ti se va potrivi ca o manusa daca esti o femeie stilata si care ia foarte in serios compunerea unei tinute wow pentru orice petrecere la care participa. Trebuie sa stii ca datorita acestei rochii de seara lungi, negre, cu imprimeu floral metalizat, vei reusi sa iti impui prezenta la orice eveniment glam de tip black tie.

O rochie lunga si eleganta te va salva de fiecare data in asemenea situatii, dar de ce sa nu optezi pentru un astfel de model stralucitor, cu decolteu in forma de V, bretele late pe umeri si talie evidentiata de ciucuri negri? Rochia aceasta cade extraordinar pe corp, scotand in evidenta bustul, micsorand mijlocul si sculptand o silueta ca de printesa in seara marelui bal.

Iti mai lipsesc o pereche de cercei candelabru eleganti, o poseta pretioasa si niste sandale cu toc cui pentru a-ti crea minunata tinuta de gala pentru o nunta intr-o locatie de lux sau pentru un eveniment monden de la care nu doresti sa lipsesti.

  • culoare: Multicolor

  • rochie lunga de ocazie

  • cu imprimeuri florale deosebite

  • lungime: 168 centimetri

Material: Poliester si Elastan

Rochie Lunga Special Night Brown face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Special Night Brown va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Special Night Brown este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Palton Adina gri cu imprimeu romb 43999 Lei

Rochie Delia alb-negru cu imprimeu peisaj 23999 Lei

Rochie Sara cu dungi albe-roz si accesoriu in talie 23219 Lei

Clutch Rayne Purple 99 Lei

Rochie Sorina roz prafuit tip camasa cu imagine imprimata si cordon in talie 10449 Lei

Rochie Turquoise Sensation 119 Lei

Pantofi Daria negri cu aplicatie argintie pe varf 23999 Lei

Rochie Cristina ivory cu flori fucsia si fusta plisata 25199 Lei

Rochie De Seara Violet Eyelash 159 Lei

Rochie Moze neagra cu animal print la umeri si buzunare 18199 Lei