Rochie Lunga Special Night


   |  recenzii
369 lei    La cos

Detalii produs

AP1330DY

O rochie de seara fluture, cu model impresionant si material stralucitor si fin ca matasea, ti se va potrivi ca o manusa daca esti o femeie stilata si care ia foarte in serios compunerea unei tinute wow pentru orice petrecere la care participa. Trebuie sa stii ca datorita acestei rochii de seara lungi, negre, cu imprimeu floral metalizat, vei reusi sa iti impui prezenta la orice eveniment glam de tip black tie.

O rochie lunga si eleganta te va salva de fiecare data in asemenea situatii, dar de ce sa nu optezi pentru un astfel de model stralucitor, cu decolteu in forma de V, bretele late pe umeri si talie evidentiata de ciucuri negri? Rochia aceasta cade extraordinar pe corp, scotand in evidenta bustul, micsorand mijlocul si sculptand o silueta ca de printesa in seara marelui bal.

Iti mai lipsesc o pereche de cercei candelabru eleganti, o poseta pretioasa si niste sandale cu toc cui pentru a-ti crea minunata tinuta de gala pentru o nunta intr-o locatie de lux sau pentru un eveniment monden de la care nu doresti sa lipsesti.

  • culoare: Multicolor

  • rochie superba de ocazie, rochie lunga

  • lungime: 168 centimetri

Material: Poliester si Elastan

Rochie Lunga Special Night face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Special Night va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Special Night este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Natalia animal print snake cu elastic la umeri si decolteu bardot 15979 Lei

Rochie Selen mov din dantela brodata 169 Lei

Rochie Moze neagra cu paiete argintii la bust 38699 Lei

Compleu Felicia kaki cu tricou si sarafan 11699 Lei

Rochie Lacramioara bleumarin cu imprimeu fuchsia la bust 13599 Lei

Rochie MBG neagra cu funda si maneci din satin 20999 Lei

Rochie Black Mesh 39 Lei

Rochie Alicia gri cu crapatura pe picior 139 Lei

Rochie eleganta StarShinerS roz prafuit midi tip creion din stofa usor elastica cu broderie 27999 Lei

Rochie Leonard Collection magenta accesorizata cu tull si paiete 36849 Lei