Rochie Lunga Special Night Red


   |  recenzii
399 lei    La cos

Detalii produs

AP1330DYROSU

O rochie de seara fluture, cu model impresionant si material stralucitor si fin ca matasea, ti se va potrivi ca o manusa daca esti o femeie stilata si care ia foarte in serios compunerea unei tinute wow pentru orice petrecere la care participa. Trebuie sa stii ca datorita acestei rochii de seara lungi, negre, cu imprimeu floral metalizat, vei reusi sa iti impui prezenta la orice eveniment glam de tip black tie.

O rochie lunga si eleganta te va salva de fiecare data in asemenea situatii, dar de ce sa nu optezi pentru un astfel de model stralucitor, cu decolteu in forma de V, bretele late pe umeri si talie evidentiata de ciucuri negri? Rochia aceasta cade extraordinar pe corp, scotand in evidenta bustul, micsorand mijlocul si sculptand o silueta ca de printesa in seara marelui bal.

  • culoare: Multicolor

  • rochie lunga de ocazie, rochie de seara

  • lungime: 168 centimetri

Material: Poliester si Elastan

Rochie Lunga Special Night Red face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Special Night Red va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Special Night Red este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Floral Layered 89 Lei

Bluza Ildiko bleumarin cu broderie alba 7799 Lei

Rochie Alexia alba de vara cu imprimeuri 11925 Lei

Rochie Moze neagra cu dantela florala si decupaje la decolteu 35999 Lei

Rochie Ginette roz cu tull si strasuri la decolteu 60299 Lei

Bluza Jessie bordo cu imprimeuri bej si turcoaz 12999 Lei

Bluza Elena bleumarin cu imprimeu floral si guler tip esarfa 9099 Lei

Rochie din stofa elastica scurta tip creion cu imprimeu unic - StarShinerS 24999 Lei

Rochie Famous Style White 115 Lei

Rochie Lindsay Turquoise 195 Lei