Rochie Lunga Special Yellow


   |  recenzii
359 lei    La cos

Detalii produs

AR9355GALBEN

O rochie superba de seara nu trebuie sa fie nicidecum monotona. Adopta o tinuta colorata in nuante vibrante, intr-un melanj de imprimeuri si tonuri deschise si inchise care te vor introduce in mijlocul atentiei tuturor. Cand nu vrei sa mai stai pe ganduri, imbraca o rochie de seara lunga pana in pamant, cu un imprimeu exotic si in nuante asortate perfect.

Poarta tocuri inalte si subtiri, bijuterii fine si un machiaj puternic, de seara. Vei deveni regina balului, a petrecerii sau a nuntii. O asemenea rochie de seara lunga in nuante patrunzatoare si cu un croi frumos ce evidentiaza corpul si lungeste picioarele te ajuta sa te prezinti in cea mai buna forma la evenimentul de la care nu doresti sa lipsesti.

Lungimea acestei rochii de seara vibrante cu imprimeu tropical este potrivita oricarei femei. Umerii sunt evidentiati de bretelele subtiri si de manecile care se lasa frumos in jos. Decolteul tinutei este amplu si scoate in evdienta bustul iar talia este marcata de croiul cambrat. Acest model fermecator se incheie cu fermoar la spate.

  • culoare: Multicolor

  • rochie superba de ocazie, rochie lunga de seara

  • cu imprimeuri deosebite

  • umerii decupati

  • decolteul in V

  • lungimea rochiei: 168 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Lunga Special Yellow face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Lunga Special Yellow va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL 3XL(46) 4XL(48)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Lunga Special Yellow este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Ana Radu neagra de lux lunga in clos tip corset din material vaporos cu volanase si umeri goi 119999 Lei

Rochie Mira bordo cu maneci din tull cu buline catifelate 18999 Lei

Rochie MBG cu fusta bleumarin si bluza alba cu imprimeu geometric bleumarin 29999 Lei

Rochie PrettyGirl eleganta in clos din material vaporos usor satinat cu imprimeu cu buline 29999 Lei

Rochie Damaris bleumarin cu broderie florala si maneci trei sferturi 29999 Lei

Pantaloni Calliope bej cu imprimeu gri 10139 Lei

Rochie Fiona bordo cu imprimeu caramiziu 33999 Lei

Rochie clos LaDonna alba cu imprimeu multicolor si volane la bust 16589 Lei

Rochie Corliss Blue 10875 Lei

Rochie Ella bleumarin cu imprimeu alb si trandafiri fucsia 18499 Lei