Rochie Luxurious Green


   |  recenzii
379 lei    La cos

Detalii produs

FY1400VERDE

Minunatele rochii baby doll, feminine, stralucitoare si extrem de delicate, s-au reintors in colectia rochii de seara de efect. Si Fashion-24 stie asta, asa ca unul dintre cele mai noi modele de astfel de creatii este acesta. Rochia verde, stralucitoare, este scurta, are un top corsetat impodobit de broderie florala, detalii transparente cu broderie de acelasi tip in zona decolteului si a umerilor, si fusta in clos. Nuanta de verzui a creatiei este unica, fiind scoasa in evidenta de materialul in ape din care este creata rochia. In plus, fusta baby doll este croita din tul si organza de calitate, cu un strat transparent pe deasupra si cu tivuri satinate din acelasi material cu rochia. Imbracata asa vei putea merge in club, la nunti, la petreceri, cumatrii, majorate, iesiri elegante in oras sau la evenimente mondene chic.

  • culoare: Verde

  • rochie eleganta cu fusta in clos

  • tul si dantela florala

  • banda in talie din catifea

  • manecile scurte

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 100 centimetri

Material: 100% PE

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Luxurious Green face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Luxurious Green va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Luxurious Green este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie MBG roz cu dantela si volane 53129 Lei

Rochie Harieta roz accesorizata cu tulle si broderie 21119 Lei

Rochie din stofa subtire albastru-deschis midi tip creion cu umeri goi si broderie florala unica - StarShinerS 31999 Lei

Fusta Dy Fashion neagra din piele ecologica cu buzunare si curea 22799 Lei

Rochie Moze albastra cu carouri la bust si maneci 18199 Lei

Rochie Moze galbena cu imprimeuri snake 25599 Lei

Rochie Moze multicolora cu imprimeu 18849 Lei

Rochie Renata mustar in clos accesorizata 169 Lei

Rochie Adelina bleumarin cu imprimeuri turcoaz 35149 Lei

Pantaloni Mira verzi cu pliuri in talie 14999 Lei