Rochie Mabel Black


   |  recenzii
209 lei    La cos

Detalii produs

AR5889NEGRU

Nu poti pur si simplu sa imbraci aceleasi rochii de ocazie subtiri din timpul verii acum cand vremea este destul de racoroasa. Materialele fluide si voalul poate ca sunt suficiente pentru a te prezenta intr-un mod glamorous acolo unde esti invitata, insa cu siguranta nu te vor feri de vremea rece atunci cand vei iesi sa iei aer in exteriorul restaurantului sau cortului cu petrecerea.

Ai la dispozitie, insa, o creatie speciala ce merge mai mult pe tema intalnirilor romantice sau a evenimentelor mondene. Aceasta rochie de seara neagra, dreapta, pana in dreptul genunchilor, are umerii goi si se incheie la spate, la gat, printr-o funda in aceeasi nuanta cu rochia. Detaliile chic ale acestei rochii de seara stau in insertiile argintii de pe tot materialul creatiei superbe. De asemenea, fusta prezinta pliseuri adanci care se aseaza frumos pe corp.

Banda lata din talie si banda neagra de la gat impreuna cu decupajele cu vedere la piele reprezinta deliciul outfitului rafinat, demn de o serata. Ca sa fii glamourous pana la capat, poarta un machiaj smokey eyes si parul prins intr-o parte pentru a lasa la vedere umerii. Accesoriile trebuie sa fie minimaliste, dar pretioase, la fel ca si pantofii paietati.

  • culoare: Negru

  • rochie eleganta de seara

  • cu banda in talie

  • decupaj in zona bustului si a spatelui

  • decolteul rotund

  • lungimea rochiei: 87 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Mabel Black face parte din categoria Rochii de club, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Mabel Black va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Mabel Black este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de club pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Camasa Darlene ivory accesorizata cu volanas in fata 10919 Lei

Rochie Dy Fashion bleumarin cu imprimeu si guler rotund 26099 Lei

Rochie De Seara Nude Illusion 89 Lei

Rochie Eveline Navy 10425 Lei

Rochie MBG cu carouri caramizii cu guler si benzi albe 28999 Lei

Pareo verde din satin cu imprimeuri lila 8799 Lei

Rochie din material elastic albastru-inchis midi tip creion cu peplum - StarShinerS 22999 Lei

Rochie Ilona cu imprimeu caramiziu si roz 25499 Lei

Rochie Casey roz cu imprimeuri 159 Lei

Compleu Anjelica cu sacou roz si rochie bleu cu imprimeu floral 41339 Lei