Rochie Magic Night


   |  recenzii
109 lei    La cos

Detalii produs

LL7631

Daca adori trandafirii, simpla lor prezenta, primirea lor in dar, parfumul lor delicat si senzual, dar si semnificatia pe care o poarta, atunci de ce nu i-ai purta chiar si pe una dintre rochiile tale preferate? O rochie de ocazie precum Magic Night te va scoate din anonimat si te va propulsa in mijlocul petrecerii la care o vei purta.

Imbraca-te cu una dintre aceste rochii de ocazie la ziua ta de nastere, poart-o la acea intalnire romantica pentru care te pregatesti atat de ceva vreme, fa-ti curaj sa o imbraci la un botez sau chiar la o petrecere de nunta si, de ce nu, la vreun majorat la care ai fost invitata de catre prietenele tale.

Datorita faptului ca este o rochie de ocazie colorata, cu imprimeu cu trandafiri in mai multe nuante si pentru ca este de lungime medie, fiecare femeie o poate purta cu incredere. Nu este o rochie prea sexy, este o rochie care se va mula perfect pe visele tale de a arata perfect la orice eveniment la care vei dori sa participi. In plus, o poti asorta la o pereche de pantofi clasici si la un sacou inchis la culoare si pentru o zi la birou.

  • culoare: Multicolor

  • rochie eleganta de seara

  • cu model floral

  • manecile trei sferturi

  • decolteu rotund

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 91 centimetri

Material: 60% Vascoza; 37% Poliester; 3% Elastan

Rochie Magic Night face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Magic Night va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL XXL 3XL(46) 4XL(48)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Magic Night este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Rochie Eleganta Green Illusion 89 Lei

Rochie rosie eleganta cu design 149 Lei

Rochie Ina gri cu imprimeuri verzi 22999 Lei

Rochie Selena verde cu pliuri la bust si snur lateral la baza 25199 Lei

Rochie Dy Fashion verde cu funda la decolteu 16799 Lei

Rochie Moze verde satinata cu paiete pe o parte 40799 Lei

Rochie Sabrina neagra cu dantela la maneci si la baza 29999 Lei

Rochie LaDonna verde pal cu nasturi si baza evazata tip volan 72 Lei

Bluza Melina neagra cu guler incretit 11999 Lei

Rochie Damiana alba cu imprimeu floral maxi si maneci scurte 1509 Lei