Rochie Magic Night


   |  recenzii
109 lei    La cos

Detalii produs

LL7631

Daca adori trandafirii, simpla lor prezenta, primirea lor in dar, parfumul lor delicat si senzual, dar si semnificatia pe care o poarta, atunci de ce nu i-ai purta chiar si pe una dintre rochiile tale preferate? O rochie de ocazie precum Magic Night te va scoate din anonimat si te va propulsa in mijlocul petrecerii la care o vei purta.

Imbraca-te cu una dintre aceste rochii de ocazie la ziua ta de nastere, poart-o la acea intalnire romantica pentru care te pregatesti atat de ceva vreme, fa-ti curaj sa o imbraci la un botez sau chiar la o petrecere de nunta si, de ce nu, la vreun majorat la care ai fost invitata de catre prietenele tale.

Datorita faptului ca este o rochie de ocazie colorata, cu imprimeu cu trandafiri in mai multe nuante si pentru ca este de lungime medie, fiecare femeie o poate purta cu incredere. Nu este o rochie prea sexy, este o rochie care se va mula perfect pe visele tale de a arata perfect la orice eveniment la care vei dori sa participi. In plus, o poti asorta la o pereche de pantofi clasici si la un sacou inchis la culoare si pentru o zi la birou.

  • culoare: Multicolor

  • rochie eleganta de seara

  • cu model floral

  • manecile trei sferturi

  • decolteu rotund

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 91 centimetri

Material: 60% Vascoza; 37% Poliester; 3% Elastan

Rochie Magic Night face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Magic Night va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL XXL 3XL(46) 4XL(48)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Magic Night este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Rochie Sorina albastra cu imprimeu si catarama in talie 29999 Lei

Cardigan Aurora kaki cu imprimeu floral maro 16799 Lei

Rochie StarShinerS roz prafuit din stofa cu croi in a cu aplicatii de dantela 23749 Lei

Rochie StarShinerS neagra asimetrica cu un croi drept din material fin la atingere cu decolteu in v si maneci trei-sferturi 19999 Lei

Rochie Ella Collection Mia verde accesorizata cu fundita in talie 24639 Lei

Rochie Khaki Leaves 12375 Lei

Compleu Darina rosu negru din doua piese 229 Lei

Rochie eleganta mustar cu imprimeuri 199 Lei

Rochie Wonderful Lace 119 Lei

Rochie StarShinerS office midi tip creion din material usor elastic cu dungi 11999 Lei