Rochie Marie albastra cu dantela


   |  recenzii
149 lei    La cos

Detalii produs

BG9585ALBASTRU

Toamna aceasta alege rochii de seara in culori tari, uni, care sa te puna in evidenta. Daca esti blonda, de exemplu, alege o rochie de ocazie albastra, de tip bodycon, care sa iti sculpteze corpul si sa il puna in valoare. Si daca esti bruneta, asortarea se face la fel de bine. Depinde cum accesorizezi tot. Iar la o asemenea rochie de un albastru electric fascinant, accesorizarea se face simplu, cu bijuterii argintii sau in culori neutre, pentru a finaliza un look cochet, feminin. Creatia pe corp, de lungime midi, are maneci trei sferturi si un decolteu in forma de inima, care scoate in evidenta bustul usor incorsetat. Daca partea inferioara a tinutei este simpla, albastra, fara nimic in plus, partea superioara este definita de dantela florala albastra, atat in zona bustului, cat si in cea a manecilor, prin care se vad subtil bratele. Si nu uita de talie! Aceasta este marcata delicat de un cordon albastru satinat, usor plisat din loc in loc.

  • culoare: Albastru

  • rochie midi de seara

  • cu dantela

  • decolteul in V

  • manecile trei sferturi

  • crapatura si fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 98 centimetri

  • Material: Poliester si elastan

PRODUS IN UE

Rochie Marie albastra cu dantela face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Marie albastra cu dantela va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52) 7XL(54) 8XL(56)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Marie albastra cu dantela este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Costum de baie intreg Body BBC in dungi 9359 Lei

Bluza Thora verde cu buline mov 17099 Lei

Sacou Moze bej din velur 32999 Lei

Rochie Ruxandra alba cu imprimeu geometric si decolteu in v petrecut 17379 Lei

Rochie Hermina alba cu imprimeu floral rosu si design cu volanas 22749 Lei

Rochie Damaris mov cu decolteu in v petrecut si pliuri pe fusta 18999 Lei

Rochie Layla galbena cu imprimeu portocaliu si volanas la baza 9599 Lei

Rochie Isolda galbena in degrade cu model ajurat 14399 Lei

Rochie Lovely Pink 149 Lei

Blugi albastru deschis cu talie inalta si broderie cu Tom si Jerry 9349 Lei