Rochie Marie bleumarin cu dantela


   |  recenzii
149 lei    La cos

Detalii produs

BG9585BLEUMARIN

Pentru toamna-iarna alege rochii de seara din noua colectie de tinute de pe Fashion-24. Indiferent de culoarea parului, de ten si de masuri, alege o rochie de ocazie bleumarin, pe corp, care sa te puna in valoare. La aceasta rochie feminina, de un albastru ca marea involburata, accesorizarea se face simplu si cu efect, asta deoarece ea este in sine o bijuterie vizuala. Tinuta de tip bodycon, de lungime midi, are maneci trei sferturi si un decolteu in forma de inima, care scoate in evidenta bustul. Partea inferioara a tinutei este simpla, pe corp, iar partea superioara este definita de o broderie florala albastru inchis, atat in zona bustului, cat si in cea a manecilor, prin care se vad frumos bratele. Mai mult decat atat, si talia are un rol. Aceasta este evidentiata usor cu un cordon satinat, usor plisat.

  • culoare: Bleumarin

  • rochie midi eleganta

  • cu dantela

  • manecile trei sferturi din dantela

  • crapatura si fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 98 centimetri

  • Material: Poliester si elastan

PRODUS IN UE

Rochie Marie bleumarin cu dantela face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Marie bleumarin cu dantela va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52) 7XL(54) 8XL(56) 9XL(58)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Marie bleumarin cu dantela este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Dima vaporoasa cu dungi caramizii 14699 Lei

Sacou Kary cu animal print rosu-bej 11049 Lei

Rochie Dark Blue Principle 10875 Lei

Rochie Dy Fashion albastra cu banda florala la guler 16999 Lei

Rochie Georgiana bordo cu pliuri la baza gatului si imprimeu floral 14999 Lei

Rochie Georgina alba cu imprimeu floral mov 17999 Lei

Rochie MBG verde cu broderie si peplum 275 Lei

Rochie Maxine verde cu imprimeu floral orange si guler tip sal 18899 Lei

Rochie Moze albastra cu broderie florala la umeri 27719 Lei

Bluza sport neagra cu elastic in talie si strasuri pe maneci 9599 Lei