Rochie Marisa Green


   |  recenzii
159 lei    La cos

Detalii produs

DO805VERDE

O rochie eleganta de ocazie care sa se potriveasca atat marimilor mari, cat si celor mici, este modelul de fata. Este de lungime medie si se poate incadra in stilul nemuritor si rafinat al Little Black Dress.

Orice femeie, cu forme mai pronuntate sau mai plate poate cadea de acord ca rochia midi o poate salva dintr-o multime de situatii ce impun un dress code mai strict. Iar o rochie cu un croi minunat, cu fusta pe corp si cu broderie de dantela inflorata te va evidentia frumos.

Creatia aceasta este de lungime medie, are maneci lungi din dantela, decolteu in forma de inima cu corset pe dedesubt si dantela delicata pe deasupra, peplum asimetric in talie si fusta sexy pe corp.

  • culoare: Verde

  • rochie de seara

  • cu decolteul in V

  • manecile lungi

  • lungimea rochiei: 100 centimetri

Material: 95% Poliester; 5% Lycra

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Marisa Green face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Marisa Green va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Marisa Green este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Bluza Melina neagra cu guler incretit 11999 Lei

Rochie Andra verde cu cordon in talie 23999 Lei

Rochie Silvy bleumarin cu insertii colorate 19999 Lei

Rochie Larisa bleumarin cu imprimeuri fucsia 22749 Lei

Rochie De Seara Velvet Roses Red 129 Lei

Rochie Leonard Collection magenta accesorizata cu tull si paiete 36849 Lei

Rochie Dark Blue Refinement 289 Lei

Rochie Elena ivory cu imprimeu lila-galben 23099 Lei

Rochie Dy Fashion petrecuta bordo cu imprimeuri floral si volan la baza 28999 Lei

Rochie bleumain de seara cu aplicatii aurii 109 Lei