Rochie midi Mady bordo


   |  recenzii
149.25 lei    La cos

Detalii produs

DO100BORDO

Ce inseamna un eveniment special fara rochii de seara din voal si in nuante regale? Exact cum este aceasta creatie glam de pe Fashion-24. Culoarea bogata si senzuala si voalul usor transparent si diafan transforma cu totul topul rochiei de seara. Creatia este de lungime medie, pana in zona genunchilor iar decolteul este rotund, lasand la vedere nici foarte mult, nici foarte putin. In plus, este vorba despre o rochie de seara care defineste subtil fiecare forma a corpului, punand purtatoarea intr-o aura infinita de feminitate. Dar daca partea inferioara este simpla, cea superioara este de efect. Voalul bordo usor transparent este petrecut in zona bustului, acoperind astfel delicat topul din paiete florale si umerii. Intr-un cuvant, aceasta creatie este senzuala, delicata si extrem de feminina, fiind potrivita pentru orice ocazie cu dress-code.

  • culoare: Mov

  • rochie midi de seara

  • broderie in dreptul bustului

  • voal

  • decolteul rotund

  • crapatura si fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 102 centimetri

  • Material: Poliester si elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie midi Mady bordo face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie midi Mady bordo va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XL XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie midi Mady bordo este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Rochie Lena neagra cu broderie alba si buline 18399 Lei

Camasa MBG alba cu volan 19999 Lei

Rochie Nicole animal print cu maneci scurte si decolteu rotund 21619 Lei

Rochie De Seara Roses Draw 149 Lei

Rochie MBG neagra cu funda la guler 20999 Lei

Geanta Mara visinie 149 Lei

Rochie Anda albastra cu imprimeuri 149 Lei

Pijama Amalia tip furou animal print accesorizata cu dantela 8579 Lei

Rochie Antonia roz si bleu cu imprimeu marble si cordon in talie 29999 Lei

Rochie Burgundy Choice 139 Lei