Rochie neagra cu broderie grena


   |  recenzii
239 lei    La cos

Detalii produs

BR71042GRENA

Pentru toate femeile de cariera ce doresc sa isi improspateze garderoba sau sa isi intregeasca colectia de rochii office, exista o noua colectie aparuta pe Fashion 24. Aceasta consta in rochii de birou pe corp, cu modele simple, dar de efect, de lungime medie, dar care nu imbatranesc si in culori uni, care se asorteaza usor.

Modelul de fata de culoare neagra, pe corp, de marime medie, subliniaza frumos silueta si denota eleganta. Manecile negre sunt trei sferturi, decolteul este rotund iar in talie exista un cordon negru care o subliniaza si creeaza un efect pe cinste. De asemenea, pieptul rochiei negre este accesorizat cu un model rosu complex care o scoate frumos in evidenta.

Si chiar daca la o prima vedere aceasta rochie pare menita mediului office, nu este chiar asa, Intra, de asemenea, foarte bine si in categoria rochii de seara elegante cu o nota feminina distincta. Poate fi purtata la birou, dar si la diverse evenimente formale si nu numai. Atunci cand petrecerea are o eticheta, ai putea sa mizezi pe creatia asta. Dar si la cine de lux, intalniri cu persoane importante si vizite oficiale.

  • culoare: Negru si grena

  • rochie de ocazie, rochie office

  • decolteul rotund

  • manecile trei sferturi

  • crapatura pe picior si inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 102 centimetri

Material: Poliester si elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie neagra cu broderie grena face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie neagra cu broderie grena va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie neagra cu broderie grena este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Rochie StarShinerS office midi tip creion din material elastic usor incretit in lateral si imprimeu floral unic 17099 Lei

Rochie XXL Purple Mesh 69 Lei

Rochie Moze magenta accesorizata cu volanas 24999 Lei

Rochie Lady Pandora gri scurta in clos din tul cu aplicatii cu paiete fara maneci 19999 Lei

Rochie Cassie verde mint cu imprimeu floral maro 25199 Lei

Rochie din in corai scurta cu croi larg si buzunare - PrettyGirl 17999 Lei

Rochie tip sacou din stofa rosie midi petrecuta tip creion - PrettyGirl 27999 Lei

Rochie din lycra scurta tip creion cu pliuri in zona taliei cu imprimeu abstract - StarShinerS 19999 Lei

Rochie Dy Fashion turcoaz clos cu pene la maneci 19599 Lei

Rochie Mira bleu cu imprimeuri gri 19999 Lei