Rochie neagra cu peplum in talie si dantela


   |  recenzii
134.25 lei    La cos

Detalii produs

CA5015NEGRU

Peplumul este atat de fashion incat a revenit in momentul de fata in moda. In prezent, acest model de rochie de seara sau de ocazie, care poate fi purtat si in mediul office, a revenit. Si nu oricum, ci acompaniat de transparente si broderie fina feminina.

Rochia de seara sau office, neagra, este definitia perfecta a unei lady boss sau a unei femei cu o incredere mare in sine si cu o prezenta ce intoarce priviri. Purtand-o, vei reusi sa te simti mai bine in propria piele, sa fii admirata si sa ai succes in fiecare zi. Si daca este asa, de ce sa nu alegi sa porti asemenea stiluri de rochii de seara sau office la evenimentele la care iei parte? Merge la fel de bine si la intalniri speciale, nunti sau evenimente formale, cu eticheta.

Creatia de fata este pe corp, de lungime medie, are maneci trei sferturi, dantelate, si prezinta un peplum fermecator in talie. Decolteul este rotund si are transparente cu vedere la corsajul in forma de inima. Talia este evidentiata de o curelusa neagra simpla iar fiecare forma a corpului este evidentiata frumos. In plus, peplumul cu volane se incheie cu un tiv dragalas din dantela neagra minunata.

  • culoare: Negru

  • rochie eleganta de seara, rochie office

  • cu peplum si curea neagra in talie

  • decolteul rotund

  • manecile trei sferturi

  • decupaj si fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 98 centimetri

Material: 80% bumbac; 20% elastan

Rochie neagra cu peplum in talie si dantela face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie neagra cu peplum in talie si dantela va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie neagra cu peplum in talie si dantela este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Moira alba petrecuta cu imprimeuri florale 27749 Lei

Rochie SunShine scurta din voal in clos cu elastic in talie cu volanase si cordon detasabil 12999 Lei

Rochie Moze bordo cu maneci cu dungi catifelate 22999 Lei

Blugi Carla albastru deschis fitmom cu zgarieturi si baza nefinisata 9899 Lei

Rochie Moze bej cu carouri tip sarafan 31449 Lei

Camasa LaDonna neagra cu imprimeu rosu si guler tip esarfa 15999 Lei

Rochie Dy Fashion maro cu imprimeu picior de cocos 11999 Lei

Compleu Ginette bleumarin cu sacou si fusta 86999 Lei

Rochie Natalia verde inchis cu imprimeuri 125 Lei

Rochie Moze fuchsia din voal cu decolteu in v 25199 Lei