Rochie neagra de seara cu imprimeuri


   |  recenzii
159 lei    La cos

Detalii produs

BG795NEGRU

Florile sunt pe val in acest an in ceea ce priveste moda feminina. Nu trebuie, asadar, sa ratezi modele de rochii de seara diafane cu imprimeu floral mic sau mare, cu diferite combinatii de culori si modele, atata timp cat sunt vesele si te pun in evidenta. O silueta frumoasa poate fi evidentiata minunat imbracand o asemenea rochie de seara neagra, cambrata pe corp si cu fusta plisata, cu un elegant imprimeu floral in diferite nuante de roz si verde. Pe un fundal negru absolut, modelul cu flori delicate si diafane in nuante pudrate, se vede cat se poate de spectaculos. In plus, rochia aceasta este scurta, are maneci scurte, talia cambrata si pliuri adanci care ofera volum fustei. Aceasta vestimentatie absolut adorabila este potrivita oricui, mai ales daca este in cautarea de rochii de seara aparte de ce mai are prin garderoba.

  • culoare: Negru-multicolor

  • rochie de zi, rochie de seara

  • imprimeuri florale

  • decolteul rotund

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 95 centimetri

Material: 28% Bumbac; 62% Poliamida, 10% Elastan

PRODUS IN UE

Rochie neagra de seara cu imprimeuri face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie neagra de seara cu imprimeuri va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie neagra de seara cu imprimeuri este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Georgina bej cu imprimeu floral verde army si pliuri pe fusta 17999 Lei

Bluza Alinca alba cu detalii si nasturi aurii 15999 Lei

Rochie Alma cu dungi si flori colorate 17999 Lei

Rochie De Ocazie Gold Back Burgundy 109 Lei

Rochie Ivoire Concept 105 Lei

Rochie roz deschis scurta de ocazie din tul cu aplicatii de dantela si fundita in talie 19999 Lei

Rochie LaDonna neagra cu maneci tip fluture si curea in talie 37599 Lei

Rochie Aviana negru verde carouri 109 Lei

Rochie Clara Navy 179 Lei

Rochie Moze magenta cu fulgi si paiete la bust 37599 Lei