Rochie neagra de seara Elena


   |  recenzii
146.25 lei    La cos

Detalii produs

DO488NEGRU

Rochii de seara elegante si de calitate superioara gasesti la cele mai atragatoare preturi pe Fashion-24. Ca si acest model minunat intr-o culoare inchisa ce avantajeaza orice femeie, fie ca este ea inalta, miniona, cu o silueta zvelta sau cu rotunjimi bine evidentiate. Culorile inchise precum negrul sau bleumarinul au darul de a subtia si de a incarca de mister aparitia unei femei. Si tu poti fi sofisticata si plina de bun gust, admirata pentru alegerile tale vestimentare daca alegi astfel de rochii de seara speciale. In plus, nu este vorba despre o creatie oarecare. Modelul acesta este midi, pe corp, dar prezinta si un voal tip fluture negru care impresoara umerii si spatele precum o esarfa rafinata pentru serile mai reci sau pur si simplu pentru o aparitie plina de gratie si mister. Rochia de seara exceleaza si la capitolul inovatie, deoarece este minunat acesorizata cu broderie chic care reliefeaza bunul gust al purtatoarei. Este un tip de rochie de seara potrivit mai ales pentru marimi mai mari.

  • culoare: Negru

  • rochie eleganta de seara

  • cu broderie

  • voal tip fluture

  • lungime: 102 centimetri

Material: Poliester si elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie neagra de seara Elena face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie neagra de seara Elena va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52) 7XL(54) 8XL(56) 9XL(58)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie neagra de seara Elena este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Cory rose cu paiete aramii si volan 31999 Lei

Rochie Blue Essence 89 Lei

Rochie cu imprimeu floral din material elastic si fin cu decolteu adanc 16149 Lei

Rochie de ocazie verde lunga in clos din georgette cu aplicatii cu sclipici si pietre strass 64999 Lei

Rochie MBG bleumarin din velur cu funda din satin 36999 Lei

Rochie Daiana mov cu insertii stralucitoare din lurex 3089 Lei

Trening Mara rosu din catifea 16999 Lei

Rochie Dy Fashion gri cu imprimeu multicolor si nasturi decorativi 22999 Lei

Rochie verde midi traditionala 149 Lei

Rochie Sasha bleumarin cu imprimeu turcoaz 16149 Lei