Rochie neagra in doua culori si dantela


   |  recenzii
199 lei    La cos

Detalii produs

KA461NEGRU

Inspira-te din rafinamentul si simplitatea non-culorii negru. Poate ca ai realizat ca acele femei pe care le vezi mereu elegante, stilate, si pe care le admiri atat poarta in majoritate rochii de seara negre, fuste si pantaloni eleganti cu pantofi sau sandale fine in aceeasi culoare. Daca da, si doresti sa li te alaturi, atunci poarta la birou astfel de rochii office negre, de tip compleu.

Si tu poti fi o aparitie de zile mari pasind imbracata in aceasta rochie neagra cu model de tip sacou din dantela alba. Negrul merge la orice, de aceea este si va ramane nemuritor in lumea modei. Poarta asemenea rochii negre din dantela cu accesorii simple, cu pantofi stiletto si vei atrage atentia prin bunul gust. La birou, la intalnirile tale de zi cu zi, la sedintele cu parintii sau in oras, alege sa te imbraci elegant si clasic.

Rochia office este de lungime medie, trecand usor peste genunchi, este pe corp, cu fusta de tip creion si top cu model ca de sacou. In mijloc exista de asemenea o aplicatie de broderie alba care aduce cu peplumul. Manecile trei sferturi sunt cu negru si cu dantela alba prin care se vad bratele. Decolteul este rotund iar la baza gatuui exista revere negre. Talia este marcata de un cordon din material negru care delimiteaza frumos bluza de fusta creion.

  • culoare:  Negru

  • rochie de ocazie, rochie office

  • cu insertii din dantela

  • manecile trei sferturi

  • lungimea rochiei: 105 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie neagra in doua culori si dantela face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie neagra in doua culori si dantela va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie neagra in doua culori si dantela este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie din material satinat gri scurta in clos cu aplicatii cu paiete si dantela - Lady Pandora 14999 Lei

Rochie Sweet Scallop Blue 99 Lei

Rochie Hermina bleu cu imprimeu divers 17249 Lei

Rochie eleganta Eden cu broderie aurie 209 Lei

Rochie bej cu bleumarin din dantela cu peplum 169 Lei

Rochie din lycra midi in clos cu elastic in talie si imprimeu floral - StarShinerS 15999 Lei

Rochie Estella roz cu volane din tull si cupe la bust 20999 Lei

Rochie Red Refinement 21675 Lei

Rochie din stofa usor elastica scurta in clos cu volanase - StarShinerS 28999 Lei

Camasa Dori kaki cu imprimeu maro 8999 Lei