Rochie neagra in stil compleu


   |  recenzii
171.75 lei    La cos

Detalii produs

KA189NEGRU

Daca ai urmarit filme italiene sau daca ai vizitat Italia, ai observat frumusetea clasica si feminina a femeilor de acolo. Ele sunt, de asemenea, un reper de eleganta pentru restul femeilor din toata lumea. Nu degeaba sunt considerate drept unele dintre cele mai frumoase prezente feminine de pe tot mapamondul.

Si daca referitor la machiaj si coafura este simplu sa te joci cu pensulele si produsele de hairstyling, legat de vestimentatie, inspira-te de la rafinamentul si simplitatea non-culorii negru. Poate ca ai realizat ca aceste femei poarta in majoritate rochii de seara negre, fuste si pantaloni eleganti cu pantofi sau sandale fine in aceeasi culoare.

Si tu poti fi o aparitie de zile mari pasind imbracata in aceasta rochie de seara neagra cu bolero de dantela la un eveniment deosebit. De fapt, negrul merge la orice, de aceea este si va ramane nemuritor in lumea modei. Poarta asemenea rochii de seara negre cu dantela si accesorii simple, de marime medie, pe corp, cu pantofi stiletto si vei atrage atentia prin bunul gust.

  • culoare: Negru

  • rochie eleganta de ocazie, rochie de seara

  • cu insertii din dantela

  • manecile scurte

  • decolteul rotund

  • crapatura pe picior si fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 100 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie neagra in stil compleu face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie neagra in stil compleu va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52) 7XL(54)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie neagra in stil compleu este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie de seara argntie stralucitoare 239 Lei

Rochie Merry bleumarin tip camasa din denim 15999 Lei

Rochie PrettyGirl turcoaz midi de ocazie in clos din voal fara maneci cu cordon detasabil 32299 Lei

Rochie Gracie Blue 99 Lei

Rochie StarShinerS eleganta midi tip creion din material elastic incretit in lateral cu imprimeu floral unic 17099 Lei

Clutch Love Paris Black 49 Lei

Rochie Raisa neagra cu imprimeu floral verde 17999 Lei

Rochie Khaki Trail 159 Lei

Camasa Alinca verde cu maneca scurta si guler ascutit 8879 Lei

Bluza Janina turcoaz cu imprimeuri mov si catarama in talie 12999 Lei