Rochie neagra office cu guler elegant


   |  recenzii
139 lei    La cos

Detalii produs

BB129NEGRU

O iesire cu stil in oras sau la cumparaturi este pretentia fiecarei doamne si domnisoare. Dar de asemenea sunt si celelalte tipuri de ocazii la care au de participat femeile moderne. Ele toate pot sa-si gaseasca o solutie satisfacatoare intrand pe site-ul Fashion-24.ro. Este minunat cat de mult farmec poate avea o rochie de ocazie atent croita si potrivita 100% cu femeia ce o poarta. Dar si cu evenimentul, desigur.

Rochia mini neagra este minunata si dintr-un material de calitate care vine frumos odata imbracata. Prezinta o lungime mini, oprindu-se deasupra genunchilor. Stilul rochiei nu este pe corp, ceea ce face tinuta extrem de comoda la purtat.

Rochia neagra scurta are maneci trei sferturi, largi, si decolteu simplu, la baza gatului. Si totusi rascroiala rochiei de ocazie prezinta si un accesoriu inedit, un guleras in stil Peter Pan, negru, cu aplicatii de margele ce formeaza un model floral. Acesta se incheie cu un bumb la gat. Si daca esti adepta rochiilor de zi cu buzunare adanci, afla ca si aceasta tinuta dispune de asa ceva. In laterale, vei descoperi buzunare incapatoare, special concepute pentru femeile practice.

  • culoare: Negru

  • rochie de ocazie, rochie de seara

  • cu decolteul accesorizat

  • buzunare laterale

  • lungimea rochiei: 88 centimetri

  • Material: Poliester si elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie neagra office cu guler elegant face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie neagra office cu guler elegant va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie neagra office cu guler elegant este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie din stofa elastica midi tip creion cu imprimeu floral unic - StarShinerS 25999 Lei

Rochie din dantela neagra midi tip creion cu suprapunere din voal - StarShinerS 34999 Lei

Rochie din tricot neagra scurta tip creion cu aplicatii cu pietre strass - SunShine 28999 Lei

Rochie Moze din lurex multicolor cu design deosebit 12480 Lei

Rochie Nousha bordo cu tulle brodat la bust 13199 Lei

Rochie plisata din voal midi in clos cu elastic in talie si accesoriu tip curea - SunShine 23999 Lei

Rochie din Tafta Duchesse mov 389 Lei

Rochie de seara mulata pe corp cu imprimeuri florale elegante 119 Lei

Trening negru din fas cu imprimeuri si pantaloni tip cargo 17999 Lei

Rochie StarShinerS roz deschis de ocazie din voal in clos cu elastic in talie 39999 Lei